Noul sistem „imposibil de înșelător” a sistemului de evaluare a emisiilor

Un nou sistem de măsurare a emisiilor care trece cu exactitate, precum și urmărește emisiile de eșapament din lumea reală de oxid de azot (NOX) a compilat înregistrări de emisii de la 750.000 de mașini în Europa peste ultimul deceniu.
Cercetătorii Fundației FIA, precum și Consiliul Internațional pentru Transporturi curate (ICCT) și -au lansat acum rezultatele din ultimul deceniu.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Numit inițiativa reală a emisiilor urbane, sau adevărată pe scurt, cercetarea include date din Euro 3, 4, 5, precum și 6 mașini – în esență mașini făcute din cauza anului 2000.
• Standarde de emisii Euro 6: Ce implică pentru tine?
Inițiativa plasează mașinile în trei grupuri pe baza emisiilor de NOX.
• Verde: pentru mașinile cu emisii tipice de NOX care rămân sub 90 mg/km (miligram pe kilometru) pe o gamă largă de condiții de conducere a condițiilor de conducere
Pentru comparație, limitele euro 3 (aplicabile pentru mașinile vândute din 2000 până în 2005) au permis mașinilor pe benzină să emită 150 mg/km de NOX, precum și diesels să emită 500 mg/km. Limitele Euro 6 scad aceste niveluri la 60, precum și 80mg/km pentru benzină, precum și, respectiv, mașinile diesel.
Credit: ICCT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *