2017 Maserati Granturismo va fi doar coupe

Managerul Maserati North Europe, Peter Denton, a confirmat că Grancabrio nu va fi înlocuit-asta pentru că Granturismo-ul de generație următoare va fi utilizat cu o acoperire fixă ​​doar atunci când Aterizează la sfârșitul anului 2017.
Granturismo va limita o ofensivă de produse fără precedent din Maserati, care include recentele saloane Quattroporte și Ghibli și va continua cu SUV -ul Levante la sfârșitul acestui an și Alfieri Sports Automobile în 2016.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• 100 de ani de Maserati: Top 10 automobile „Granturismo vor fi înlocuite la sfârșitul anului 2017, dar doar ca un coupe”, a spus Denton. „Simțim că decalajul va fi umplut de Alfieri Spider, datorat la începutul anului 2017”.
Având în vedere că există o așteptare de trei ani până la începerea producției, detaliile sunt rare în noul Granturismo, dar Denton a confirmat că Granturismo va deveni de fapt „mai compact decât mai mare-este pur și simplu modul în care a funcționat limbajul de proiectare.”
De la conferința investitorilor Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) din mai, în care un plan de cinci ani pentru fiecare producător sub umbrela grupului a fost stabilit, știm, de asemenea, că Granturismo va fi doar cu tracțiune din spate și alimentat de un 3.8 -Me motor V8 cu două turbo cu mult mai mult de 550 CP.
În schimb, versiunile Coupe și Spider ale Alfieri vor fi utilizate cu tracțiune din spate și pe patru roți și alimentate cu motor V6 de 3,0 litri turbocompresat cu 404 CP, 444 CP sau 513 CP. Maserati urmează să vândă 38.000 de automobile în 2014 – în creștere de la 15.400 în 2013 – și intenționează să crească asta până la 50.000 de automobile în 2015 și 75.000 până în 2018, dar există încă provocări majore. „Problema noastră este că Maserati este pe lista de dorințe ale oamenilor, dar nu este văzută ca ceva ce puteți conduce zilnic”, a explicat Denton. „Dar dacă ai avut un parc auto de 400 de mașini, avem nevoie doar de una dintre ele pentru a fi un Maserati pentru a ne atinge țintele de vânzare.”
Aștepți cu nerăbdare cea mai actuală plută de modele din Maserati în următorii câțiva ani? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *