„Electric este viitorul, dar benzina încă ne pornește”

Cu prima noastră experiență a noului Eq C al lui Mercedes săptămâna aceasta, avem o perspectivă crucială asupra a ceea ce viitorul motorizării este pentru noi. Acest nou model electrificat important este primul dintre locurile de la Mercedes, care va ajunge în 2019 pentru a se alătura unui număr de stimulare de automobile electrificate de la aproape fiecare producător în următorii câțiva ani.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Abia săptămâna aceasta am primit știri despre o versiune electrică a Kia Niro, în timp ce DS a devenit brandul actual pentru a-și dezvălui intențiile electrificate.
• Cele mai bune automobile electrice 2018
La fel cum suntem extași cu privire la viitorul nostru electric, există un automobil pe care l -am izbucnit pentru a conduce: noul Fiesta ST. Suntem fani enormi ai vechii automobile (este încă o cumpărare grozavă) și capacitatea sa de a pune un zâmbet de dimensiuni supercare pe față, dar pentru bani Supermini. Acest model cel mai actual adaugă un grad de civilitate, tehnologie și eficiență în mix, dar, mai important, nu este mai puțin distractiv decât mașina veche.
S-au scris multe despre viitorul lui Ford, dar a fost livrat în mod regulat atunci când se referă la distracția rapidă, favorabilă bugetului, iar actualul ST este un alt câștigător. Acest lucru este bine pentru o nouă concentrare rapidă.
De asemenea, dovedește că, în ciuda promisiunilor de la guverne, motorul cu combustie internă va deveni un lucru din trecut pentru generațiile viitoare de șoferi dornici, deocamdată nu există prea mult ca Fiesta St, care face ca conducerea să fie ușor accesibilă pentru mase.
Cu toate acestea, m -a gândit. Pentru mine, unul dintre cele mai interesante lucruri despre conducerea unui automobil electric este acel hit instantaneu al cuplului pe care îl obțineți în momentul în care ați lovit acceleratorul. Vă puteți gândi la asta într -un automobil cu poza și agilitatea a ceva precum Fiesta St? Sigur, bateriile grele vor fi o problemă, dar aici sperăm că este ceva care să impoziteze în prezent creierul orbitor al inginerilor de autovehicule Ford (și ale altora).
Ai putea trăi cu o mașină electrică? Iată pro și contra proprietății EV …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *