Noul partizan unul este o mulțime de SUV-uri din Back-to-Basics

4×4, precum Mercedes G-Wagen, precum și Land Rover Defender au câștigat urmări devotate în rândul cumpărătorilor care necesită automobilele off-road cu bit sau nu cu bit sau nu Prostii încorporate, cu toate acestea, acum există un nou tânăr pe bloc. Producătorul german Partizan Motors consideră că poate dificul dificultatea forțelor armate, au influențat SUV -urile cu noul său model, precum și aproape uimitor de boxy, cel partizan.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Proiectat de un inginer rus numit Dr. Juri Postnikov, Partizan One face un utilizat liberal al unghiurilor ideale în stilul său până la punctul în care credeți că a fost conceput de un schela. Este fabricat în Germania, casa câtorva dintre cele mai venerate mașini premium și mărci de camioane, precum și totuși, are un număr de confort al creaturii care ar fi depășit de unele peșteri umede. Cel puțin partizanul motoare are credință absolută în produsul său, declarând să ofere o garanție de 100 de ani oricărui individ dornic suficient pentru a obține unul.
• Cele mai bune SUV -uri, precum și 4×4 de vânzare

În timp ce glumim, cel, este, în principiu, o idee grozavă. Se declară că a fost proiectat pe o platformă care acceptă o stăpânire a diferitelor monede, precum și stiluri de corp, împreună cu clădirea sa de bază, ceea ce face ca serviciile de reparații să fie rapide, precum și ușoare. Chiar dacă utilizează un diesel Fiat de 2,8 litri care creează 148 CP, este declarat să faciliteze energia electrică, indiferent dacă este hibrid sau EV-ul complet.
Dintre stilurile de caroserie disponibile, există pick-up-uri de trei și cinci uși, împreună cu rapoartele conform cărora 6×6, precum și versiunile cu tracțiune cu opt roți sunt în conductă. Cu toate acestea, nu vă așteptați ca acestea să fie mici, deoarece chiar și designul prezentat în fotografiile noastre are o lungime de 4,72 metri, 2,30 metri mare, precum și 2,23 metri înălțime.
Datorită dezvoltării în mare parte pentru a satisface nevoile armatei, șasiul mașinii a fost galvanizat pentru a opri rugina, precum și securitatea anti-mină este o opțiune. Mod Contra sunt limitate la aerul condiționat natural, precum și la o privire atentă asupra imaginilor de presă expune bucăți de sfoară care ține în mod evident ușile închise, precum și o rocă sub roata din spate, funcționând ca un frânare de mână nescrisă.
Pricewise, partizanul fundamental începe de la 49.500 EUR, deci nu este ceea ce ați apela la telefon ieftin. Cu toate acestea, marca a declarat că este posibil să formăm 5 kituri într -un recipient comun de 20 de metri, așa că aici sperăm ca unul sau doi să ajungă în Marea Britanie.

Care ați alege, Mercedes Clasa G sau cea partizană? Să înțelegem în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *