Noul Lexus LF-Z Electrificat Ideea previzualizează EV Future

Lexus a oferit o previzualizare a exact a modului în care modelele sale electrice pur ar putea arăta cu acest concept remarcabil LF-Z.
Noua dezvoltare este un crossover SUV cu patru locuri, care are un stil de cabină, care este neobișnuit pentru un EV. Lexus afirmă că mașinile și camioanele se află pe o platformă electrică personalizată, care este aproape specifică pentru a fi e-tnga, bazele specifice EV pe care marca frandică Toyota își va baza viitoarea serie de modele BZ.

Cele mai bune mașini și camioane electrice pentru a cumpăra 2022

Lexus LF-Z Electrificat are o lungime de 4.880 mm, precum și 1.600mm înălțime-deci cu doar 10 mm mai scurt decât actualul SUV emblematic al Lexus în Europa, RX, cu toate acestea, cu o linie de acoperiș cu o linie completă mai mică decât cea a acelei mașini. Ampatamentul EV este de 160 mm mai lung, în timp ce stilul frontal arată exact modul în care Lexus intenționează să evolueze „grila de fus” complexă atunci când nu există nicio cerință pentru ca aportul la un motor de combustie interior.
16

În interior, există un design axat pe șofer în față, cu un amestec de întrerupătoare pe volan, precum și un ecran de cap. Partea din spate a cabinei are două scaune pentru containere.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

LF-Z prezintă sistemul Direct4 cu patru roți Lexus, precum și o configurație electrică a motorului, creând un total de 536 CP, precum și 700Nm de cuplu-suficient pentru a lua LF-Z electrificat de la 0-62 km / h în 3,0 secunde. Lexus afirmă că bateria este o unitate de 90kWh litiu-ion, precum și că LF-Z poate călători până la 600 km (373 mile) între reîncărcări. Viteza maximă de reîncărcare este de 150kW.
Lexus intenționează acum să introducă 20 de proiecte noi sau reproiectate în următorii cinci ani. Aceasta include mai mult de 10 vehicule hibride pur-electrice, plug-in, precum și vehicule hibride de rutină, precum și președintele companiei, Koji Sato, a verificat că primul dintre noile mașini și camioane Lexus va apărea înainte de sfârșitul anului 2021 .
„Începând cu două noi modele care vor fi lansate anul acesta”, a spus el, „vom continua să stabilim produse ingenioase care vor adăuga culoare modului diversificator al vieții clienților noștri.”
Faceți clic aici chiar pentru a verifica evaluarea noastră a All-Electric Lexus 300E …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *