Primele 10 știri din 2013

Au trecut un an pentru industria auto în 2013. Am văzut nașterea unei rase cu totul noi de hipercar, am acoperit unele dintre cele mai mari spectacole de motoare din lume și am parcurs peste 400.000 de mile Colectiv în biroul Automobile Express pentru a vă oferi toate știrile și testele rutiere care contează.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acum este timpul pentru un pic de reflecție și o serie de cele mai mari știri și o mulțime de dezvăluiri cruciale din 2013. Pot exista câteva surprize în lista de mai jos, dar toate poveștile sunt cele pe care le -ați făcut clic, tweeting și Împărtășire.
Citiți mult mai multe pe fiecare dintre automobile făcând clic pe linkurile din albastru.
1. Clasa C Mercedes a fost dezvăluită
Mercedes’s Baby Exec a fost unul dintre cele mai așteptate automobile din 2013. Înainte ca automobilul să fi fost dezvăluit oficial, am avut deja o idee bună despre cum ar arăta rivalul BMW 3 Seria, mulțumind o serie întreagă de imagini scurse și o bogăție de focuri de spion.
Odată ce ambalajele au fost în sfârșit eliminate, clasa C a primit toată atenția pe care o merita cu linii elegante uimitoare și un design crocantă. Noul aspect a fost însoțit de o gamă de motoare revizuită și un nou motor diesel de 1,6 litri de la nivel de intrare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *