Toyota GT86 Axed pentru a face loc pentru modelul de ultimă generație

Toyota a oprit producția din prima generație GT86 după ce a vândut aproape 7.500 de unități în Marea Britanie în ultimii opt ani. De -a lungul timpului său la vânzare, a primit mai multe premii – inclusiv premiul nostru de performanță al anului de performanță din 2012 – și a câștigat un fanbase devotat datorită apariției sale în jocurile pe calculator.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Toyota va înlocui în curând GT86 cu un model de a doua generație, bazat pe o platformă proaspătă de tracțiune cu roți din spate. Gemenul său, Subaru BRZ, a ieșit deja la vânzare în SUA, după ce cele două afaceri au convenit să continue proiectul de automobile sportive anul trecut.

Top 10 cele mai bune mașini sport și camioane 2022

Specificațiile pentru Toyota GT86 din a doua generație sunt încă confirmate oficial, dar întrucât va împărtăși aceeași platformă ca noul Subaru BRZ și afacerea și-au reafirmat angajamentul față de proiectul comun, ne așteptăm ca noul GT86 să primească același lucru motorul ca fratele său japonez.
Puterea va proveni probabil dintr-un motor plat de 2,4 litri aspirat în mod natural, ca gemeni doar din SUA, creând 228 CP și 249Nm de cuplu. Este vorba de 31 CP și 44NM mult mai mult decât producția anterioară GT86, iar cumpărătorii trebuie să poată alege între un manual cu șase trepte sau o cutie de viteze automată cu șase trepte.
În ciuda dezvoltării inginerești a mașinii aparent completă, un purtător de cuvânt al Toyota a declarat pentru Automobile Express că va trebui să așteptăm ceva timp înainte ca noul GT86 să ajungă în Marea Britanie. Acest lucru s-ar putea datora diferitelor orientări de emisii între SUA și Europa, Toyota ar putea relua controalele de emisie ale unității pentru a-l face în conformitate cu UE.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *