Limited Land Rover Defender Works V8, lansat cu 400 CP

, renumitul apărător al Land Rover a ieșit din producție în urmă cu doi ani, dar încă nu a fost destul de mort. Pentru a marca 70 de ani de la compania din acest an, lansează cea mai rapidă și multe versiuni puternice pe care le -a produs vreodată.
Defender Works V8 este un model special din divizia Land Rover Classic, limitată la doar 150 de exemple. Începând de la 150.000 de lire sterline – sau 45.000 de lire sterline mult mai mult decât o autobiografie Range Rover V8 – este primul apărător V8 pe care Land Rover l -a produs de 20 de ani.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune 4×4 și SUV -uri la vânzare
Lucrările V8 este o ediție a colecționarului re-proiectat în mod cuprinzător, care prezintă un V8 de 400 CP de 5,0 litri în mod natural aspirat în mod natural; Un strigăt îndepărtat de motorul diesel cu patru cilindri de 120 CP oferit de obicei. Împerecheat cu o cutie de mașini ZF cu opt trepte care include un mod sportiv, acesta va trage SUV-ul de la 0-60 km / h într-un 5,6 secunde abia credibil și pe o viteză maximă limitată de 106 km / h.
Vor fi disponibile atât versiuni de 90 cu 120 de roți scurte, cât și 110 cu 120 de versiuni ale lucrărilor V8. Alături de noul motor, lucrările se extinde la frânele ulterioare, jante din aliaj exclusiv de 18 inci, cu anvelope de tot terenul și o tratare cu kit, care include arcuri personalizate, amortizoare și bare anti-roll.
Orice natură accidentată a apărătorului nu s-a schimbat. Ca atare, Land Rover are în continuare tracțiune permanentă cu roți integrale, cu o cutie de transfer cu două trepte, precum și diferențe față și spate grele. Lucrările V8 păstrează axele vii față și spatele.
12

În afară de roți, exteriorul este practic în întregime fidel modelului convențional. Sunt disponibile opt culori ale corpului, inclusiv două finisaje din satin, cu un acoperiș negru contrastant, rotile și grilă față. Mânerele ușilor, capacul de umplere a combustibilului și inscripționarea cu capotă sunt toate finisate în aluminiu prelucrat, în timp ce au fost adăugate și faruri bi-conduse.
În interior, scaunele sport din piele Recaro, plus tabloul de bord, panourile ușilor și titlarea sunt tăiate în piele. Land Rover Classic și -a montat și propriul sistem de infotainment.
O serie de actualizări de înaltă performanță Land Rover Classic au fost lansate și pentru apărătorii existenți. Acestea includ un impuls de putere diesel, plus kituri de suspensie și frână.
Ce părere aveți despre Land Rover Defender Works V8? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *