Volkwagen introduce edițiile United Trim pentru polo-ul său, T-Cross, precum și T-Roc Designs

, Volkswagen a expus un nou nivel de decupaj pentru polo, T-Cross, precum și gamele de design T-ROC. Numită United, noua Trim oferă upgrade -uri vizuale unice, precum și mai multe dispozitive la un cost mai competitiv decât versiunile existente.
Crossover T-Cross, precum și T-Roc United, se bazează pe versiunile SE existente ale acestor mașini, în timp ce Polo United se aliniază cel mai atent cu versiunea de potrivire încă disponibilă a Supermini.

Nou 316 CP Volkswagen Golf R la vânzare de la 39.270 lire sterline

Toate versiunile se așează pe jante din aliaj nou care măsoară 15 inci (polo), 16 inci (T-Cross) sau 17 inci (T-ROC), precum și o insigna subtilă „unită” subtilă pe stâlpul B. În interior, scaunele sunt tăiate într -o tapițerie albastră/gri, în timp ce inserțiile de garnitură, precum și pedalele obțin un finisaj din aluminiu curățat. Toate versiunile obțin roți de direcție din piele, precum și oglindirea smartphone -urilor prezentate ca fiind comune pe SE, precum și modele de potrivire.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Adăugările pe toate polo-urile, T-Cross, precum și gospodăriile T-ROC includ gestionarea vocală pentru sistemul de infotainment, scaunele din față încălzite, precum și jetele de spălare a parbrizului, plus o lumină de avertizare pentru a semnifica când lichidul de spălare este scăzut.
Polo câștigă un sistem de navigație instalat în ecranul tactil de opt inci, farurile automate, ștergătoarele de detectare a ploii, precum și o oglindă retrovizoare. T-ROC adaugă lumini de baltă cu un branding United, precum și T-Cross adaugă senzori de parcare auto. Cele două traversări câștigă, de asemenea, sticlă de confidențialitate din spate.
6

Modelele Unite sunt benzină doar pe toate cele trei mașini. Polo are un motor turbo de 1,0 litri în ieșiri de 79 CP sau 94 CP. Ambele sunt oferite cu o cutie de viteze cu cinci trepte, în timp ce versiunea mai puternică poate fi, de asemenea, echipată cu un ambreiaj dublu cu șapte trepte automate. De asemenea, benzina de 94 CP face o apariție în T-Cross (dar oferită doar cu un manual), în timp ce deasupra se află o versiune de 113 CP a aceluiași sistem cu o opțiune de manual cu șase trepte sau cu șapte viteze auto.
T-ROC United începe cu o versiune de manual a acelei unități de trei cilindri pe benzină de 113 CP, 1,0 litri, cu toate acestea, include, de asemenea, un turbocompresat de 148 CP de 1,5 litri cu patru cilindri, o dată oferit din nou ca manual sau auto.
Prețurile pentru Polo, T-Cross, precum și T-Roc United încep de la 17.350 de lire sterline, 20.410 lire sterline, precum și, respectiv, 23.550 de lire sterline. Polo United este cu doar 320 de lire sterline mai mult decât meciul, în ciuda kitului suplimentar, precum și Volkswagen afirmă că, în limitele specifice, precum și combinațiile de motoare, United Designs oferă un set suplimentar de 1.760 de lire sterline pentru o cheltuială echivalentă.

Consultați cele mai bune oferte noi de mașini și camioane din acest an aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *