Mașini de proprietate și camioane din anul 2020: Skoda Octavia Estate

Dacă sunteți după o mașină de proprietate, zona va fi o prioritate ridicată, precum și nu există numeroase vagoane de uz casnic care oferă mult mai mult spațiu pentru niciunul pasageri sau bagajele lor decât cea mai recentă proprietate Skoda Octavia.
Ca și hatchback -ul, moșia beneficiază de aceleași modificări la motoarele sale, în interior, precum și la infotainment. Cu toate acestea, principalul motiv pentru care este campionul nostru pentru 2020 este metoda că combină 640 de litri de spațiu pentru bagaje – precum și versatilitatea pe care orice tip de mașini și camioane de proprietate, precum acest lucru trebuie să o ofere – cu tehnologie, confort, performanță, de asemenea ca eficiență.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Manetele din tonurile de golf pliază scaunele din spate, expunând până la 1.700 litri de capacitate de aducere, cu toate acestea, la fel ca în hatchback, când scaunele din spate sunt în sus, există un nivel de spațiu pentru călători pe care niciun rival în clasa sa nu se poate potrivi – tu Trebuie să ne uităm la vagoane mai mari pentru a descoperi o mașină și camion la nivelul Octaviei.
Cu un stil rafinat, mult mai simplu, în comparație cu predecesorul său, cabina Octavia Estate respectă aspectul hatchback -ului, cu un design orizontal care integrează un nou sistem de infotainment, precum și Digital Dash, pe lângă materialele de pluș, precum și o mulțime de depozitare , îmbunătățirea versatilității oferite.
8

Sub capotă, este o poveste similară cu trapa, cu toate acestea, gândiți -vă la un motorină dacă veți aduce o mulțime de pasageri, precum și bagaje pe bază de rutină, deoarece cuplul suplimentar ar putea ajuta progresul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *