Aston Martin Valkyrie: Specificații, precum și detalii complete pe măsură ce producția începe

Aston Martin Valkyrie a intrat în producție completă cu finalizarea primelor mașini client și camion anunțate. Hypercar -ul de ultimă generație a fost foarte tachinat pentru prima dată în tipul Idea în urmă cu cinci ani, precum și clienții timpurii se pot aștepta acum la expedierea versiunilor finalizate în săptămânile următoare.
150 de unități din Valkyrie Coupe sunt construite manual la sediul Aston Martin din Marea Britanie din Gaydon, luând peste 2.000 de ore de om fiecare pentru a crea. Toate sunt deja vândute. Urmează încă 85 de păianjeni Valkyrie, precum și 40 de PRO-uri Valkyrie AMR, care au comandat o primă peste eticheta de costuri de 2-3 milioane de lire sterline a coupe-ului comun.

Cele mai bune hipercare 2022

Fiecare Valkyrie va fi zguduit la Circuitul Silverstone – terenul de avansare pentru job – înainte de livrare, asigurându -se că fiecare exemplu este pregătit pentru clienți, precum și pentru track -fit.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Vorbind despre anunț, CEO -ul Aston Martin, Tobias Moers, a declarat: „Este un moment imens mândru pentru noi să ne totalizăm primul hipercar. Programul Aston Martin Valkyrie a testat pe toți cei care au lucrat la ea la limită, însă angajamentul față de vis a creat o mașină cu adevărat incredibilă, o mașină F1 și un camion pentru drum. Valkyrie se naște din angajamentul ferm al unui grup mare de ingineri extrem de calificați, precum și tehnicieni care au lucrat neobosit pentru a -l duce pe Valkyrie la etapa de producție. Sunt sigur că clienții noștri vor fi încântați de ceea ce au obținut. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *