Noul SUV de 349 CP Audi SQ5 primește 51.200 de lire sterline din Marea Britanie Identificați

Noul SUV SQ5 va costa 51.200 de lire sterline când va ajunge în Marea Britanie, primele livrări așteptate să aibă loc în iunie, potrivit Audi.
Marca germană a desfăcut SUV-ul fierbinte la Salonul Auto de la Detroit din 2017, dezvăluind că noul model va primi un nou motor de 3,0 litri Turbo V6 pe benzină care produce 349 CP și 500Nm de cuplu, disponibil între 1.370RPM și 4.500RPM.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Acest nou motor este mult mai puternic decât actualul Diesel Audi SQ5 TDI Plus, care are 335 CP la dispoziție, dar nu se poate potrivi cu 700 nm de cuplu și nici timpul său de 0-62 km / h de 5,1 secunde. În această din urmă, noul SQ5 este o fracție mai lentă la 5,4 secunde.
17

Nu rămâne niciun cuvânt pe o opțiune diesel pentru modelul SQ5 actualizat, în ciuda faptului că până acum, Diesel a fost singura opțiune de combustibil disponibilă în Marea Britanie.
SQ5 Plus actual bate, de asemenea, iterația primită atunci când se referă la economia de combustibil și emisiile, revenind 42,8mpg și 174g/km de C02, comparativ cu 34mpg, respectiv 189g/km. Aceasta este o diferență accentuată atunci când considerați că noul SUV va fi cu 35 kg mai ușor datorită arhitecturii noi ale corpului.
• Cele mai bune 4×4 și SUV -uri
Așa cum era de așteptat, SQ5 vine cu tracțiune integrală Quattro și o cutie de viteze automată Tiptronic cu opt trepte, precum și un control al cuplului activ care poate frâna roțile din interior pe măsură ce intri într-un colț pentru a îmbunătăți capacitatea dinamică a mașinii. Sistemul de suspendare reglementat electronic al lui Audi își găsește, de asemenea, calea către SUV.
17

În ceea ce privește aspectul, SQ5 oferă bare de protecție mai sportive atât în ​​față, cât și în spate, plus aerisiri noi și un difuzor pentru a -i oferi mult mai mult aspect muscular. Grila este nouă, cu detalii de decupare din aluminiu pentru a -l seta pe lângă modele mai puțin exclusive. Eșapamentele gemene termină makeover-ul, împreună cu jante din aliaj de 20 inci.
În interior există un volan din piele, scaune sport din piele și piese de garnitură din aluminiu periat. De asemenea, sunt prezentate pe lista de opțiuni, sunt farurile cu LED Matrix, afișajul de cockpit virtual al Audi și pielea Nappa.
Ce părere aveți despre noul Audi SQ5? Lasă -ne un comentariu mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *