Rare McLaren F1 de vânzare cu 149 de mile pe ceas

Un McLaren F1 distinct a urcat la vânzare cu doar 149 de mile pe ceas, ceea ce îl face cel mai mic kilometraj F1 de pe planetă.
Șasiul numărul 60 a fost dezvoltat de McLaren în 1997, precum și a fost pus pe internet de către mașinile tradiționale și dealerul de camioane Tom Hartley Jnr. Mașinile și camioanele nu sunt înregistrate, precum și nu au fost utilizate pe drumurile publice; Este finalizat în galben de păpădie, precum și încă are ambalaj de protecție din fabrică în cabină.
10

Cei 149 de mile vin amabilitatea testării pre-livrare a lui McLaren, ceea ce o face în esență o mașină nouă. F1 include manualul original al proprietarului, un set de instrumente de titan distinct, secrete de rezervă, precum și o vizualizare specială Heuer cu șasiu numărul 60 gravat în interior. Unele caracteristici ale F1, inclusiv volanul, precum și un sistem de evacuare de rezervă au fost îmbrățișate de la F1 GTR, precum și, respectiv, LM.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai rapide mașini și camioane rutiere din lume 2017
McLaren F1 a stabilit modelul pentru Hypercarul de Ziua Contemporană. Au fost dezvoltate doar 71 de exemple de mașină, care este alimentat de un motor BMW V12 de 6,1 litri care creează 618 CP, au fost dezvoltate pentru utilizare rutieră. Cu o greutate de bordură de 1.138 kg, F1 este capabil de o viteză maximă de 240 km / h.
10

F1 de vânzare nu are o etichetă de costuri, precum și este menționată ca „preț la cerere” (POA). Este probabil să se ofere bine în șapte cifre, potențial să aducă până la 10 milioane de lire sterline.
Pentru ce cost credeți că va oferi McLaren F1? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *