Fraudsterii Whiplash au lovit în buzunar

Ca urmare a victoriei cauzei de reper de către compania de asigurări Aviva, numărul de cereri de whiplash care să ajungă la instanță ar putea fi stabilită.
Cazul a văzut că instanța nu numai că respinge cererea de whiplash, dar, de asemenea, a pronunțat că reclamantul a fost „fundamental necinstit”. Acesta a ordonat reclamantului să plătească pentru costurile legale.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Acesta este primul caz în care instanța a exercitat noi reguli create în încercarea de a reduce numărul de cazuri care implică companii fără taxe fără taxă. În schimb, reclamanții au primit protecție împotriva răspunderii pentru costuri în cazul pierderii.
• Revendicările de vătămare la scăderea primelor
Cu toate acestea, există excepții de la aceste reguli – și dacă se consideră că un reclamant este fundamental necinstit, toată protecția se pierde.
Howard Grand, șeful Legal pentru Aviva UK și I Asigurare generală, a explicat: „Acest caz important servește ca un avertisment clar pentru cei care ar putea avea în vedere depunerea cererilor de whiplash exagerate și frauduloase.”
Crezi că este timpul să existe reglementări mai strânse cu privire la creanțele de asigurare exagerate? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *