AX trecând peste Toyota’s Avensis

În timp ce restul portofoliului de produse Toyota este supus unui proces complet de avansare, viitorul nu arată atât de luminos pentru umila salon Toyota Avensis.
Viitorul proiectării este în prezent „în discuție”, potrivit șefului european al firmei, în acordul cu vânzările în continuă declin pe piață pentru saloanele gospodărești.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Câteva mărci de mainstream au abandonat salonul de gospodărie, precum și piața imobiliară în totalitate în favoarea SUV -urilor, precum și a președintelui și CEO -ului Toyota Europe, Johan Van Zyl, a declarat pentru Automobile să dezvăluie că viitorul rivalului firmei sale la Ford Mondeo, precum și Vauxhall Insignia Insignia , care este dezvoltat la fabrica Burnlaston din Derbyshire, este acum în considerare. „Îl verificăm în acest moment”, a spus el.
„Verificăm acea secțiune a pieței, precum și ne punem câteva întrebări. Suntem extrem de mulțumiți de performanța Avensis acum – produsul merge bine pentru noi. Cu toate acestea, ne întrebăm dacă următorul pas trebuie să fie încă un salon de segment D sau altceva. ”
Generația existentă a Avensisului a fost introdusă în 2009, precum și facelifted în 2015, astfel încât, în cadrul ciclurilor normale de avansare, Toyota ar fi de obicei aliniază un automobil pentru a -l înlocui în următoarele 18 luni. La începutul acestui an, Citroen a axat liniștit C5 Saloon din soiul său din cauza vânzărilor dezamăgitoare.
Ce credeți că viitorul deține pentru Toyota Avensis, precum și pentru piața saloanelor de uz casnic în general? Oferiți -ne părerea dvs. în secțiunea de comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *