Automobilele cele mai vândute din Marea Britanie 2017

Societatea producătorilor de automobile, precum și comercianții au confirmat cele mai vândute automobile din Marea Britanie pentru 2017, cu lansarea de noi cifre de înregistrare a vehiculelor pentru anul respectiv.
Vânzările generale ale vehiculelor au scăzut cu 5,7 la sută în Marea Britanie de la an la an în 2017, cu toate acestea, în timp ce industria a scăzut pentru a noua lună consecutivă din decembrie 2017, încă s-a dovedit a fi a treia cea mai importantă într-un deceniu cu 2.540.617 de mașini înregistrate.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Marea Britanie planifică benzină, precum și interdicția de vânzări diesel până în 2040
Mărimea pieței din Marea Britanie în raport cu anii precedenți va fi oarecum o căptușeală de argint pentru industrie, ceea ce a îndurat un an turbulent datorită unui număr de factori contribuitori.
12

Incertitudinea politică – mai ales sub forma Brexit -ului, precum și alegerile generale SNAP din mai – a fost frecvent citată de producători, precum și de experți din industrie ca o forță motrice a scăderii vânzărilor. S-a crezut că tulburarea a avut un impact negativ asupra încrederii consumatorilor, cu impactul eliminat fiind o toamnă în numărul de automobile achiziționate.
Potrivit cercetărilor, riscul de a părăsi Uniunea Europeană fără un contract comercial ar putea adăuga 2.300 de lire sterline la prețul automobilelor din Marea Britanie, în timp ce cheltuielile cu mașinile germane din Marea Britanie ar putea crește cu 10 % în conformitate cu regulile Organizației Mondiale a Comerțului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *