Overfinch Variety Rover Tops 200.000 de lire sterline

Puteți cumpăra acum un nou Variety Rover pentru 205.000 de lire sterline, precum și aveți firma de reglare cu sediul în Leeds Overfinch pentru a spune mulțumiri pentru asta. Overfinch și -a transformat din nou interesul către SUV -ul de lux al Land Rover, proiectarea unei personalizări personalizate a vehiculului de bază de autobiografie LWB, care este acum cel mai costisitor nou Variety Rover de pe piață. Este chiar mai scump decât ediția specială Holland & Holland de 185.000 de lire sterline la începutul acestei luni.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Deși Overfinch are o istorie lungă de reglare a performanței Land Rover, precum și produse Variety Rover, această dezvoltare se concentrează pe furnizarea de lux de neegalat. Se afirmă că este vizat clientelei care doresc ca SUV -ul final să fie împiedicat.
8

Vei fi iertat că te aștepți foarte mult la o cheltuială de 205.000 de lire sterline, precum și overfinch-ul a fost livrat, cu o stăpânire de caracteristici de personalizare de înaltă calitate. Exteriorul unic prezintă o vopsea neagră din Santorini, inserții de bara de protecție din fibră de carbon, o grilă de semnătură, precum și jante din aliaj cu diamante de 22 de inci. În interior, există o podea de cizme electrică în mișcare completată în piele, precum și aluminiu.
• cele mai bune 4×4 pe piață în 2014
Interiorul este locul în care clientul poate face cele mai multe opțiuni personalizate cu o serie de tocuri diferite, precum și materiale oferite ca opțiuni. Vehiculul de introducere prezintă furniri din lemn negru de pian, inserții de mamă-de-perl, precum și piele de diamant matlasată.
8

Sub piele se află V8 de 5,0 litri de 5,0 litri, cu toate acestea, Overfinch a adăugat un sistem de evacuare personalizat cu clapete controlabile pentru o coloană sonoră. Există o varietate de suplimente suplimentare care pot împinge costurile la un nivel și mai extrem.
Overfinch Variety Rover este oferit pentru a comanda acum în numere strict restrânse. Primul exemplu a fost deja cumpărat, precum și furnizat unui cumpărător ascuns din Marea Britanie.
Credeți că Overfinch Variety Rover este special sau doar excesiv? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *