Audi R8 Personalizat Paint Graving permite cumpărătorilor să -și tatueze mașinile

Audi a dezvăluit o nouă opțiune de personalizare pentru R8, oferind cumpărătorilor supercar opțiunea de a -și rămâne propriul marcaj personalizat în pictura mașinii.
Folosind o nouă tehnică de gravură brevetată, Audi poate „exploda” orice scrisoare sau grafică pe suprafața lăcuită a lamelor laterale și, deși este disponibilă doar pe R8 deocamdată, compania spune că este un mod care va deveni disponibil pe alte modele Audi in viitorul apropiat.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune supercaruri de vânzare chiar acum
Folosind un șablon pentru a crea modele, o pulbere specială este izbucnită pe suprafața finisată, care se ridică treptat lacul la câteva mii de milimetri. După finalizarea procesului, acesta lasă un aspect de aspect mat în forma șablonului în urmă.
Tatuajele gravate sunt mult mai robuste și permanente decât decalurile sau vopseaua, iar deoarece procesul trebuie să aibă loc după ce mașina a fost pictată, ar fi ușor să se încorporeze în producția normală, mai degrabă decât la cerere.
În timp ce imaginile furnizate de Audi arată R8 purtând mai degrabă logo-uri de sport Audi Tame, compania spune că va etecta orice model solicitat de un client, atât timp cât nu împiedică niciun drept de terți.
Gravurile nu trebuie să fie nici pe lamele laterale ale R8 – panourile de până la un metru lungime sau lată pot deveni canale pentru acest proces.
Ce marcă personalizată ai lăsa pe mașina ta, dacă ai putea? Spuneți -ne în comentarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *