Nissan va oferi 1 milion de vehicule electrificate pe an până în 2022

Nissan va avea ca scop să ofere 1 milion de vehicule electrificate în fiecare an până în 2022, bazându-se pe succesul noului EV. Planurile, numite „Nissan M.O.V.E. până în 2022 ”includ opt modele electrice, precum și sub-branduri EV specifice Chinei.
Philippe Klein, directorul de planificare al Nissan, a declarat: „Strategia noastră este dedicată poziționării lui Nissan pentru a conduce automobilul, inovația, precum și evoluția afacerilor.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune vehicule electrice de vânzare 2018
„Eforturile noastre sunt axate pe furnizarea de mobilitate inteligentă a lui Nissan, de a cuprinde cele trei aspecte de bază ale electrificării, unități autonome, conectivitate, precum și noi servicii de mobilitate”, a adăugat el.
Nissan se așteaptă ca vehiculele electrificate să reprezinte 40 % din vânzările companiei în Europa, precum și în Japonia până în 2022. Această cifră va crește până la 50 % până în 2025.
Ca parte a acestui lucru, Nissan va introduce o ofensivă a produsului în China în acest an, condusă de un nou EV C-segment bazat pe frunze. În plus, Nissan plănuiește un SUV mai ieftin, produs prin intermediul unei reuniuni Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance, EGT New Energy Automotive. De asemenea, sunt pregătiți încă doi instrumente derivate.
În altă parte, Nissan a intensificat planurile pentru tehnologia sa de propilot, ceea ce sugerează că hardware-ul autonom va funcționa în 20 de proiecte de pe 20 de piețe până în 2022. Ca și tehnologia electrică, Nissan speră cu adevărat să ofere un milion de vehicule echipate cu propilot în fiecare an până în 2022.
În altă ordine de idei, brandul Sibling Infiniti a dezvăluit planurile de a introduce vehicule electrificate în 2021. În patru ani, se așteaptă ca proiectele declarate să reprezinte 50 % din vânzările la nivel mondial.
Ai putea online cu o mașină electrică? Chiar aici sunt avantajele, precum și contra pentru a conduce un EV …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *