Impozitul pe vina pentru costurile mari de combustibil

costurile mari de combustibil sunt declanșate de nivelul ridicat de impozit pe combustibil, precum și de creșterea prețurilor petrolului brut, potrivit unei anchete de cinci luni a Oficiului de tranzacționare echitabilă (OFT).
Raportul paznicului pe sectorul combustibilului rutier din Marea Britanie, publicat la 30 ianuarie, specifică faptul că piața nu este disfuncțională, precum și că concurența este robustă. De asemenea, susține că cota din ce în ce mai mare a supermarketurilor de pe piața de vânzare cu amănuntul a combustibilului a asistat consumatorii prin menținerea costurilor scăzute.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Directorul Fundației RAC, profesorul Stephen Glaister, a declarat: „Acest raport va oferi doar confort restricționat celor 35 de milioane de șoferi din Marea Britanie, care continuă să plătească aproape costurile record la pompe, cu toate acestea, OFT determină adevărata cauză a mizeriei șoferilor – și cancelarul deoarece prețurile petrolului brut. Aproximativ 60 % din costul pompei sunt contabilizate de taxa de combustibil, precum și de TVA, precum și acum am apela la retaileri pentru a oferi o defalcare până la încasările pentru a arăta exact ce proporție este confecționarea cu crearea .
OFT a descoperit că, înainte de impozitare, Marea Britanie are câteva dintre cele mai ieftine costuri de combustibil din Europa. Cu toate acestea, în cei 10 ani din 2003 până în 2012, costurile la pompă au crescut de la 76 de pence pe litru (PPL) la 136 ppl pentru benzină, precum și de la 78 ppl la 142 ppl pentru motorină. Acest lucru a fost declanșat în mare parte de un impuls de aproape 24 ppl în impozit, precum și de taxe, precum și de 33 ppl în detrimentul petrolului brut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *