Uncategorized

Mercedes GLC facelift a spionat pentru prima dată

Mercedes GLC facelift a fost observat testarea înainte de a ajunge la showroom -uri în aproximativ 12 luni. Multe dintre modificări ar trebui să reflecte pe cele introduse în clasa C recent actualizată, așa că așteptați-vă tehnologia interioară îmbunătățită și, pentru prima dată în Marea Britanie, o versiune hibridă plug-in.
Deghizarea ușoară a acestui test de test arată că modernizările de stil sunt subtile. Există un design revizuit pentru grila din față, farurile prezintă noi grafice de iluminat, iar barele de protecție vor primi modificări minore.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune SUV -uri și CrossOvers 2018
În interior, schimbările se concentrează pe un sistem de infotainment actualizat. Imaginile noastre de spion arată un ecran mai mare de 10,25 inci plasat deasupra bordului, iar roata de clic a mașinii vechi, situată pe consola centrală, a fost eliminată pentru un touchpad inspirat de clasa A. Așteptați-vă mai multe controale tactile pe volan și opțiunea unui panou de instrumente digitale de 12,3 inci în locul cadranurilor analogice tradiționale.
3

GLC revizuit ar trebui să obțină o gamă reîmprospătată de motoare, folosind cel puțin unele dintre centralele electrice din clasa C. Cel mai semnificativ ar putea fi un hibrid plug-in, care va fi disponibil pentru prima dată în unitatea din dreapta. Este probabil să fie insuflat GLC 350 E și ar trebui să amestece un motor electric cu energia benzină-deși Mercedes ar putea alege să ofere și noul PHEV diesel-electric care este introdus în clasa C revizuită.
Oricare ar fi tipul de combustibil, Hybrid GLC va pierde o parte din capacitatea sa de pornire; Așteptați-vă că încărcătura obișnuită a mașinii de 550 de litri va avea o lovitură de 40 de litri pentru a face loc bateriilor sub podea.
Variantele tradiționale de benzină și diesel GLC vor continua, împărtășind multe din aceleași unități de 2,0 litri introduse recent în clasa C.
Ce faci din împușcăturile spionului Mercedes GLC? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *