Honda implică MOWER vs BTCC Honda Civic

, Dunlop MSA British Touring Car, Gordon Shedden, va propune să păstreze gazonul atunci când se va îndrepta spre Silverstone pentru runda finală a seriei din acest an din 13 octombrie. Dar și-a luat timp din pregătirile sale pentru a se distra un pic, aliniat pe grilă cu trei ori campion și coechipier Matt Neal pe o mașină de tuns iarba creată de echipa lor dinamică.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Motivația este un pic diferită de Gordon și Honda Yuasa Racing Civics de la Matt. Se bazează pe un tractor de gazon Honda HF2620, dar motorul obișnuit de 20 CP 614cc V-Twin a făcut loc pentru un V-Twin de 1.000 cmc de la o motocicletă Honda Firestorm. Aceasta oferă 110 CP și oferă un raport putere-greutate de 520 CP pe tonă-permițând cositorului să facă 0-60 km / h în mai puțin de patru secunde și să lovească 130 km / h.
Pentru a face față acestui ritm uriaș, șasiul obișnuit de cositor a fost înlocuit cu un spațiu spațial cromol. Suspensia și roțile de la un ATV ajută la creșterea manipulării, plus că există un scaun de curse care îmbrățișează corpul și volan Alcantara cu butoane pentru cutia de viteze secvențială. Acest lucru conduce roțile din spate printr-un lanț până la un axa spate provenită dintr-un kart. Cu toate acestea, acest dispozitiv uimitor poate încă să taie iarba.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *