Uncategorized

Noul facelifted 2017 BMW M4 a dezvăluit

BMW a dezvăluit o serie 4 Facelifted pentru 2017 și, așa cum era de așteptat, gama de topping M4 a primit și unele modificări.
Așa cum era de așteptat de la fotografiile noastre de spion anterioare, revizuirile sunt minore, M4 câștigând faruri LED noi cu semnături de iluminare hexagonală similare cu luminile văzute pe noua salon din seria 5.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Noile lumini LED sunt standard, dar cumpărătorii vor putea specifica și noi faruri LED adaptive.
• Cele mai bune mașini sportive
Stând sub noile faruri, șorțul din față al automobilului a fost reglat cu un nou aport larg de aer central.
În jurul spatelui, noul M4 este revizuit din spate. Noile unități sunt, de asemenea, LED complet și se bazează pe o semnătură de iluminare orizontală modificată.
Alături de modificările exterioare minore, interiorul primește una sau două modificări cu materiale noi, plus noi opțiuni de tapițerie și de decupare. Unele piese de decupare interioare, cum ar fi înconjurarea aerului de aer, sunt acum electroplate, în timp ce tăierea cromului apare acum în jurul aerului de aer condiționat și a comutatorului audio. Consola centrală primește un panou negru lucios, iar marginea volanului a fost, de asemenea, modificată.
16

Trei noi opțiuni de tapițerie din piele – Midnight Blue, Cognac și Ivory White – sunt acum disponibile, iar noi opțiuni de decupare, cum ar fi aluminiul de carbon, finul ușor și negru cu luciu ridicat, cu benzi cromate perle, fac și tăierea. Interfața de utilizator Infotainment a fost actualizată, iar afișarea instrumentelor multifuncționale face, de asemenea, lista de opțiuni.
Sub capotă, motorul cu două turbo de 3,0 litri inline-șase rămâne, producând încă 425 CP pentru aceeași linie de 4,2 secunde 0-62 km / h atunci când este echipat cu cutia de viteze DCT. Totuși, BMW a modificat suspensia și direcția și spune că noile modele din seria 4 ar trebui să fie puțin mai rigide și mai stabile.
16

Dacă modificările subtile ale stilului nu sunt suficiente, pachetele noi de stil M Performance sunt disponibile pe M4, cum ar fi pachetul de carbon de 3.000 de lire sterline, care adaugă elemente de stil din fibră de carbon și modificări.
Noul M4 va fi pus la vânzare în martie, așa că este de așteptat un debut la Salonul Auto de la Geneva. Prețurile pentru noul M4 vor începe de la 57.817 lire sterline, reprezentând o primă de aproape 800 de lire sterline pe modelul de ieșire.

Ce părere aveți despre BMW M4? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *