Căutarea lui VW Tiguan 2015

Volkswagen Tiguan din a doua generație va fi lansată la începutul anului 2015-la șapte ani după ce mica crossover a transformat prima oară pe drumurile din Marea Britanie. Imaginile noastre exclusive arată cum ar putea arăta noul venit, deoarece își propune să amestece apelul universal al golfului cu adaptabilitatea adăugată a unui SUV.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Ca și în cazul actualului Golf MKVII, noul Tiguan se va baza pe arhitectura modulară MQB modulară. Adaptabilitatea acestei platforme va permite companiei să crească lungimea modelului de la 4.426mm de astăzi și, la rândul lor, să ofere mult mai mult spațiu de pornire decât automobilul actual-care deja trântește Skoda Yeti cu o capacitate de 470 de litri.
• Volkswagen Tiguan Review
Ampatamentul va crește, de asemenea, până la aproximativ 2.700 mm, oferind o cameră interioară suplimentară, în special în spate. Și noul Tiguan va rămâne unul dintre cele mai funcționale automobile din clasa sa, continuând cu scaune din spate glisante.
Dar va rămâne un strict cu cinci locuri-lăsând spațiu pentru un SUV mai mare bazat pe MQB, previzualizat de conceptul VW CrossBlue, care va avea loc în 2016 și cu șase sau șapte locuri.
Imaginile noastre exclusive arată că aspectul noului Tiguan vor fi puternic influențate de CrossBlue.
Dominarea nasului sunt bare cromate integrate care funcționează orizontal ideal pe faruri și grilă. Bara de protecție frontală, prezentată aici, va fi prezentată pe versiunea sportivă a mașinii. Cu toate acestea, VW va oferi, de asemenea, o evadare Tiguan, fără protecția din față pentru unghiuri de tehnică mai bună atunci când este în afara drumului, dar cu mult mai faimoasă placare în jurul pragurilor și a roților.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *