Road Cheltuel Falls Short

Auto Dezvăluire poate expune exact cât de puțin este o proporție din impozitele cu automobilele șoferilor să fie aratată pe drumuri după ce a pus mâna pe departament pentru costări de transfer (DFT) – precum și exact cât de inegal țara banii sunt investiți.
Șoferii au plătit 33,038 miliarde de lire sterline în taxe de combustibil, precum și accize de vehicule în 2009/10 – adică 530,95 lire sterline pe cap, dacă este împărțită între populația Regatului Unit, sau un imens 935,92 lire sterline pentru fiecare deținător de permis de conducere din Marea Britanie. Cu toate acestea, așa cum arată harta noastră, în aceeași perioadă, DFT a cheltuit doar 156,96 lire sterline pe cap pe drumuri din unele regiuni ale Angliei.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Drumurile din Londra au obținut 1,8 miliarde de lire sterline în 2009/10 – cel mai recent an pentru care sunt oferite cifre – precum și asta corespunde unei cheltuieli rutiere de 235,71 lire sterline pe cap. Este mult mai mult decât în ​​orice tip de altă regiune, cu toate acestea, încă sub jumătate din ceea ce ar fi plătit fiecare persoană în impozitele cu motor.
Investiția de 1,17 miliarde de lire sterline a Angliei îi oferă cea de -a doua cea mai mare cheltuială pe cap, la 201,90 lire sterline. Pe lângă faptul că nord -estul s -a bucurat de a treia cea mai mare, cu o cifră de 190,48 lire sterline pe cap – deși acest lucru a fost împărțit dintr -o investiție rutieră rușinoasă de 493,5 milioane de lire sterline.
În schimb, 1,33 miliarde de lire sterline au fost cheltuite pe drumurile din Sud -Est, cu toate acestea, marea populație a regiunii înseamnă că este echivalat cu doar 156,96 lire sterline pe cap. În total, DFT a cheltuit doar 9,4 miliarde de lire sterline pe drumurile din Anglia.
Matthew Sinclair, managerul alianței contribuabililor, a declarat: „Prea des, șoferii sunt vizați ca vaci cu bani, plătind mult mai mult în impozite decât este necesar pentru a acoperi cheltuielile construirii drumurilor, precum și impactul asupra mediului.
„Politicienii ar trebui să înceteze să -i smulgă pe britanici cu cele mai mari taxe pe benzină din UE.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *