Coronavirus: Ce face pentru industria auto?

Practic, niciun colț al lumii nu este neatins de Coronavirus. Primul ministru al Regatului Unit Covid-19 a fost descris de premierul britanic drept „cea mai gravă criză de sănătate publică pentru o generație”.
Starea de bine a prietenilor, a membrilor familiei și a ființelor umane este în mod clar prima preocupare, dar după aceea, economia globală, care influențează și stă la baza atât de numeroase aspecte ale vieții moderne, ar trebui să fie luată în considerare.

Covid-19: Ce implică pentru automobiliști și industria auto

Industria auto, ca una dintre cele mai internaționale și interconectate industrii din lume, este posibil mult mai expusă la efectele coronavirusului decât la numeroase alte afaceri. Am văzut în martie, de exemplu, că înregistrările de mașini noi în Marea Britanie au scăzut cu 44,4 la sută, lăsându -le la cel mai mic nivel văzut din cauza anilor ’90.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Aici, ne uităm la impactul pe care îl are Coronavirusul asupra industriei auto, luând totul de la modul în care sunt afectate fabricile, dealerele și companiile, la care au fost anulate evenimentele și modul în care producătorii de mașini își oferă serviciile pentru a ajuta la lupta împotriva împotriva celor virus.
Nu veți găsi nicio informație despre sănătate aici – vizitați paginile oficiale ale guvernului pentru asta – dar veți găsi un rezumat al modului în care una dintre cele mai mari, multe industrii globale este afectată de Coronavirus …
Fabricile de mașini se redeschide; Dealerii să urmeze încă de la 1 iunie
Marea Britanie a trecut acum în vârful Coronavirusului, iar guvernul a început să ușureze unele dintre măsurile de blocare. Numeroase fabrici de mașini intenționează să se redeschidă cu pași de distanță socială în vigoare de ceva timp și acum au voie să meargă mai departe cu acest lucru, întrucât guvernul încurajează activ pe oricine nu poate lucra de acasă pentru a călători la locul lor de muncă, evitând publicul transport dacă este posibil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *