Citroen DS3 Cabrio Racing: ianuarie Introduceți

Curse Citroen DS3 Cabrio, previzualizată de o idee (în imagine) la Goodwood Celebration of Speed ​​din acest an, va fi expusă oficial în ianuarie, precum și va fi scoasă la vânzare la scurt timp, auto Dezvăluirea a învățat. La fel ca și vă puteți aștepta ca o mare parte din stilul emisiunii să fie adus. Aceasta include chiar și Moondark Matt Paint, care se presupune că se simte ca pielea unui rechin la atingere.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Recenzie Citroen DS3
Actualizările la interior vor arăta și conceptul, astfel încât Cabrio -ul de curse ar trebui să fie echipat cu scaune cu containere completate în eleganta „curea de ceas” din piele Nappa în relief din DS5 mai mare, împreună cu puncte suplimentare de atingere Alcantara.
Acesta va împărtăși exact același motor turbo cu 1,6 litri ca Hardtop DS3 Racing, creând 204 CP, ceea ce ar trebui să permită accelerarea de la 0-62 km / h în 6,5 secunde-exact exact la fel ca trapa-în ciuda impulsului de 25 kg în greutate în greutate în greutate .
Mediile de șasiu din echipa WRC a Citroen, inclusiv frâne mai mari, izvoare mai ferme, precum și direcție mai ascuțită, ar trebui să ajute la îmbunătățirea metodei pe care noul venit o gestionează.
DS3 Cabrio Racing va previzualiza, de asemenea, câteva dintre temele viitoare ale viitoarelor modele DS ale Citroen. Dungile roșii din interior, precum și ideea Goodwood sunt culoarea semnăturii a gamei DS, precum și vor fi adaptate la mai multe modele de înaltă calitate în viitor.
Așteptați -vă să vadă o producție restrânsă la aproximativ 400 de modele din întreaga lume, Marea Britanie se angajează să obțină o mare parte din cele din starea sa ca fiind cea mai proeminentă piață convertibilă din Europa. Gândindu -vă la cheltuielile DS3 Racing Hardtop 23.100 de lire sterline, vă puteți aștepta ca versiunea Cabrio să cheltuiască în jur de 25.000 de lire sterline.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *