NOU HYUNDAI I30 Turer: Costuri din Marea Britanie, precum și specificații expuse

Hyundai a expus costurile din Marea Britanie, precum și specificații pentru noul i30 Tourer, confirmând că noua proprietate compactă va începe de la 17.495 de lire sterline când va fi la vânzare la începutul următoarei următoare lună.
Versiunea imobiliară a i30 este cu 245 mm mai lungă decât hatchback -ul, cu toate acestea, împărtășește exact aceeași ampatament, astfel încât toată lungimea suplimentară este oferită la cizmă. Obține cea mai recentă grilă frontală a lui Hyundai, precum și o linie de acoperiș conică, în timp ce farurile cu LED -uri complete, precum și luminile de zi cu LED -uri adaugă un stil la design.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini de proprietate și camioane de vânzare
Overhang-ul din spate mai mare produce o cizmă de 602 litri în modul cu cinci locuri, precum și 1.650 litri, cu ele pliate în jos. Ambele capacități se află în spatele Peugeot 308 SW, care lider de clasă, care oferă 660 litri, precum și respectiv 1.775 litri.
19

În ceea ce privește motoarele, Hyundai a verificat trei opțiuni – două benzine, precum și un motorină, toate cele trei fiind turboalințate. Power Power la nivel de intrare este turbo cu trei cilindri cu trei cilindri de 1,0 T-T-GDI, creând 118 CP, care se află sub un turbo de 1,4 litri cu patru cilindri mai mare, cu 138 CP. Clienților diesel li se oferă un sistem de 1,6 CRDI excelent pentru 109 CP.
Inovația cabinei este reluată de la noul hatchback, precum și I30 Tourer este oferit cu un ecran tactil plutitor de cinci inci sau opt inci. Apple CarPlay, Android Auto, precum și serviciile online Hyundai sunt oferite cu ecranul de opt inci, în timp ce pachetul mai mic de cinci inci include o cameră retrovizoare, precum și conectivitatea Bluetooth ca standard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *