Tesla Obținerea rutinelor expuse

producătorul de mașini electrice Tesla a împărtășit o perspectivă asupra obiceiurilor de obținute ale clienților săi, oferind o privire exact asupra modului în care funcționează designul serviciului de retailer online.
În timp ce Tesla operează o mână de showroom -uri în Marea Britanie, toate vehiculele trebuie să fie cumpărate cu site -ul companiei. Ca atare, trei sferturi dintre clienți selectează să facă acest lucru în propriile case, potrivit companiei.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Pe dealerii de internet: viitorul de a obține mașini?
Dintre acestea, aproape o cincime va face acest lucru pe un telefon sau o tabletă inteligentă, spune Tesla.
Statisticile furnizează o perspectivă asupra potențialului vehiculelor cu amănuntul online: în 2018, s-a expus că o persoană din 10 dealeri de vehicule s-a închis pe o perioadă de șapte ani, cu președinții avertizând că jumătate din toate avansurile s-ar putea închide până în 2025.
Pentru a face pe internet cât mai simplu posibil, comenzile Statelor Tesla pot fi făcute în mai puțin de 60 de secunde, precum și declară că structura sa de prețuri fixe indică că nu este necesară o hărțuire în cumpărare pentru a face o vânzare.
În unele țări, mult mai mult de jumătate din vânzări sunt finalizate fără un test prealabil. Acest lucru este o mulțime de tipuri în Olanda, precum și în Germania, afirmă Tesla, precum și este posibilă prin politica sa de returnare: cumpărătorii își pot restabili vehiculul în termen de șapte zile sau 1.000 de mile, fără a fi solicitate, precum și o rambursare completă dată .
De asemenea, Tesla și -a expus cele mai aglomerate perioade ale săptămânii pentru vânzări: timpii de înălțime în Europa tind să se întâmple între 15:00, precum și ora 18:00, cu ora 16:00 văzând activitatea. Marți este cea mai proeminentă zi pentru obținerea mașinilor, respectă cu atenție până miercuri.
Afacerea afirmă că clienții săi danezi sunt cei mai susceptibili să ajungă seara, în timp ce cumpărătorii finlandezi sunt cei mai susceptibili de a locația comenzilor dimineața. Norvegia – unde vehiculele electrice au înregistrat niveluri mari de absorbție datorită stimulentelor guvernamentale – are cea mai mare porțiune de comenzi puse pe dispozitive mobile.
În prezent, linia companiei constă în designul S, Design X, precum și Design 3, cu noul Suv Design Y, precum și vehiculul Sports Roadster de a doua generație, ambele declarate să apară mai târziu în 2020. Alte proiecte din conductă includ Tesla semi camion, precum și preluarea discutabilă a cybertruck.

Consultați cele mai bune vehicule noi, înainte de sfârșitul anului …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *