„Vânturile de modificare la GM au suflat într -un nou Corsa strălucitoare”

General Motors este o afacere care se descrie ca fiind „bogată în tradiție”, totuși metoda pe care a continuat -o afacerea în ultimii ani, de când mult mult mediatizată Restructura post-faliment, a fost orice, oricât de tradițională.
Să începem cu administrația – făcându -l pe CEO -ul Mary Barra, precum și președintele lui Dan Ammann, a fost începutul unei gândiri cu adevărat puternice.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

După ce am urcat dealul la Goodwood alături de Ammann, m -am prins din nou de el la recentul spectacol din Paris. Ammann s -a alăturat echipei de finanțe GM de la banca de investiții Morgan Stanley, cu toate acestea entuziasmul său pentru mașini, precum și inovația este captivant. El a vorbit cu mine cu un entuziasm excelent cu privire la noua varietate de motoare a GM care arată că afacerea nu joacă doar capturare, ci preia-așa cum arată un drum al noului Vauxhall Corsa.
GM este condus în Europa de Karl-Thomas Neumann, care s-a alăturat din VW-un salt neobișnuit anterior. De asemenea, atunci când a fost vizat de a numi un nou MD pentru Vauxhall, GM a făcut din nou pasul neobișnuit de a privi afară, precum și a numit -o pe Tim Tozer, cu o experiență vastă a mărcilor japoneze, precum și a dealerilor.
Deci, exact cum te afectează asta, precum și vauxhalls pe care le poți cumpăra? Simplu: există un accent mai mare asupra a ceea ce își doresc cu adevărat clienții din Marea Britanie, mai degrabă decât pe abordarea anterioară a unei dimensiuni unice-size. Consultați decizia de a reînvia numele Viva pentru mașina orașului Vauxhall, mai degrabă decât pentru a utiliza numele lui Opel. Să fim sinceri, un Vauxhall Karl sună prost.
Și astfel pentru Corsa – Introducerea în Marea Britanie cu ecusoane Vauxhall în același timp, versiunea OPEL este introdusă pe continent (o altă raritate), acesta prezintă setări speciale Vauxhall pentru a se potrivi mult mai bine nevoilor noastre. La fel ca și funcționează! Rulați-vă pe Vauxhall Astra, construit în Marea Britanie, din Marea Britanie. Pe această formă, ar trebui să fie grozav.
Te uiți cu nerăbdare la noul Vauxhall Corsa? Să înțelegem în comentariile de mai jos, pe Twitter sau pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *