Porsche Vision Gran Turismo All-Electric Online Racer a dezvăluit

Porsche ne oferă un gust al vehiculelor de curse complet electrice ale viitorului cu acest Porsche Vision Gran Turismo. Creat pentru jocul de curse Gran Turismo 7, care va fi lansat anul viitor, VGT este un vehicul de idee complet online, care sugerează cum ar putea arăta viitoarele vehicule sport EV ale Porsche.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Stilul are cu siguranță un impact; VGT îmbină indicii de Porsche contemporane cu o formă de corp slung, cu un efect remarcabil, cu un efect remarcabil. Nasul scăzut are un set de faruri dreptunghiulare cu semnătura de lumină de rulare condusă de Porsche, care se îmbină cu decupaje aero înaintea roților din față. Bonnetul plat, precum și vârfurile înalte ale roților din față sunt similare cu cele 918 hipercar Spyder de la Porsche.

Vehicule secrete Porsche Idea descoperite pentru prima dată

VGT este echipat cu un set de roți mari de desene animate, cu incrustări albe, precum și roșii, înfășurate în cauciuc Michelin semi-scârțâit. Suprafața de -a lungul părții vehiculului este netedă, precum și neclintită, cu excepția unei scoici adânci în spatele roților din față, creată pentru a atenua presiunea aerului în rotile pentru a adăuga forță.
Parbrizul este o singură piesă, produs înfășurat pentru o expunere fantastică pe o pistă. Este unit la acoperișuri pentru a produce un baldachin mare, cu balamale, pentru intrare, precum și ieșire. În ciuda faptului că nu utilizați un motor cu combustie, VGT adoptă detalii normale în stil cu motor mediu, cum ar fi o siluetă înaintată cu cabină, precum și o pereche de contraforturi pe puntea din spate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *