Uncategorized

Șoferii cu afecțiuni medicale păstrate în afara drumului și de mult timp de către automobilistii DVLA

cu afecțiuni medicale sunt împiedicați în mod nedrept să conducă timp de mai mulți ani de către automobilist, precum și compania de licențiere a automobilelor (DVLA), a găsit o nouă investigație .
Ombudsmanul parlamentar, precum și serviciul de sănătate și sănătate, a început să investigheze DVLA după ce a primit o serie de reclamații de la persoane care au declarat o afecțiune medicală, apoi au așteptat mulți ani pentru a -și primi licența înapoi după ce au fost pronunțate în formă pentru a conduce.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Noua taxă rutieră VED: 2017 Modificări ale impozitului pe vehicule din Marea Britanie
Toate reclamațiile au fost direcționate către Grupul Medical Motorists (DMG), brațul DVLA în taxă de a-și da seama dacă un automobilist cu o afecțiune medicală nu are riscuri de condus. DMG ia între 600,00, precum și 750.000 de decizii de licențiere pe an, 10 % necesitând competența consilierilor medicali.
Cu toate acestea, un raport al Ombudsmanului a descoperit o „defecțiune” în metoda pe care o funcționează DMG. Acesta a declarat că DVLA nu are „cerințe sau cerințe adecvate în locație pentru a permite DMG să -și îndeplinească obiectivul necesar pentru siguranța rutieră.” precum și „nu a văzut nicio încercare de a asocia afecțiuni medicale la capacitatea practică de a conduce în siguranță.” Acesta a înfășurat sistemul actual nu este „în formă de scop”.
Lipsa cerințelor adecvate, precum și cerințele dacă Ombudsmanul a investigat opt ​​situații separate în numele automobilistilor nedreptățiți care au fost respinși de agenție de către agenție. Până în prezent, DVLA a aprobat o licență pentru șase dintre solicitanți, răsturnând propria decizie inițială.
• Noile reguli de jurnal V5C: Ghid complet pentru cumpărătorii de vehicule, precum și vânzători
Raportul a descoperit că timpul de procesare nerezonabil al DMG pentru deciziile de licențiere a declanșat oamenii să -și piardă locurile de muncă, punând gospodăriile sub stres inutil. Situațiile includ un automobilist de camion care a trebuit să aștepte 17 luni pentru ca compania să-și inverseze decizia de a-și retrage licența după ce a experimentat un atac cardiac. În momentul în care și -a primit licența înapoi, își pierduse afacerea.
DVLA a explicat că, în general, nouă din 10 automobilisti care le spun despre o afecțiune medicală trebuie să își păstreze licența. Cu toate acestea, directorul său executiv, Oliver Morley și -a cerut scuze în numele agenției: „Ne pare rău pentru metoda pe care am gestionat -o situațiile clienților evidențiați în raport”.

“Am făcut deja o serie de îmbunătățiri, inclusiv metode mult mai eficiente de gestionare a cazurilor, gestionarea mult mai mult personal, precum și introducerea unui nou pe serviciul de internet, unde automobilistii ne pot spune despre condițiile lor medicale.”
Ce credeți despre tratamentul nedrept al DVLA a automobilistilor cu afecțiuni medicale? Spune -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *