Uncategorized

Electric Peugeot E-308 confirmat pentru 2023 cu 250 mile

Peugeot a confirmat că va lansa o versiune pură electrică a noului 308 Hatchback anul viitor, care va intra în luptă cu aprecierile ID-ului Volkswagen. 3 și CUPRA născut.
Noul E-308 va fi, împreună cu viitoarea Vauxhall Astra-E, prima mașină de pasageri complet electrică care va fi disponibilă pe platforma Stellantis EMP2 și prima mașină din Grupul Stellantis care va fi utilizat cu Pure Combustion, Plug-in energie hibridă sau pur electrică, când ajunge în iunie 2023.

Nou Peugeot 308 SW 2021 Recenzie

Ambele E-208 și E-2008 au un pachet de baterii de 50kWh și un motor electric de 134 CP, dar E-308 va fi alimentat de o baterie mai mare de 54kWh și un motor mult mai puternic de 154 CP. Peugeot spune că sistemul va oferi o gamă maximă de „mai mult de 400 km” (aproximativ 250 de mile). De asemenea, compoziția bateriei s -a schimbat, ceea ce ar putea aduce îmbunătățiri, cum ar fi timp de încărcare mai rapid – deși Peugeot încă trebuie să confirme toate detaliile tehnice.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Ne așteptăm ca cumpărătorii E-308 să fie utilizați o gamă similară de niveluri de decupare cu cea a Peugeot E-208. Linia trebuie să se deschidă cu specificația premium cea mai scumpă a mărcii, crescând prin gradul premium alluat, concentrat de confort până la un flagship sport GT Premium. Peugeot a confirmat, de asemenea, că E-308 va fi utilizat atât ca hatchback, cât și ca proprietate, cu mult mai funcțional folosind rubrica către showroom-uri la scurt timp după hatchback.
Ca și restul EV -urilor Peugeot, nivelul echipamentelor standard trebuie să fie identic între versiunile pe benzină și electrice ale celor 308, deoarece modelul electric va urma aceeași structură de decupare ca și benzina și intervalul hibrid. Ca atare, premiul activ E-308 trebuie să vină cu aliaje de 16 inci, faruri LED, senzori de parcare spate și un sistem de infotainment de 10 inci.
Totuși, tehnologia electrică va crește prețurile. În prezent, cea mai puțin scumpă benzină 308 începe de la 24.000 de lire sterline, dar versiunea electrică ar putea costa până la 34.000 de lire sterline până când ajunge la showroom -uri din Marea Britanie. Golful dintre cele mai puțin scumpe versiuni pe benzină și electrice ale celor 208 mai mici se ridică în prezent la aproximativ 9.600 de lire sterline, așa că ne așteptăm la o creștere similară pentru 308.

Acum faceți clic aici pentru a citi știrile curente de pe moșia Peugeot 308 SW …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *