Rezvani Beast California Supercar a dezvăluit

Când Rezvani Motors a tachinat pentru prima dată The Beast în martie, au fost câțiva care au pus sub semnul întrebării proiectul.
Cu toate acestea, nu au fost îngrijorați-alegerea dubioasă a numelui deoparte-întrucât start-up-ul californian a dezvăluit noul său Roadster de înaltă performanță în termen, așa cum a fost promis, cu bestia făcută la comandă acum la vânzare.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Se bazează pe Ariel Atom, nu pe care să -l știți să căutați. Designul sculptat, simplificat, pe care l -am văzut la începutul acestui an poate fi văzut acum în întregime, inclusiv cele care se ridică la orificii de capotă trapezoidale, arcade cu roți evazate și tabloul de înclinare expus.
Potrivit lui Rezvani, partea frontală largă este destinată să reducă la minimum frecarea, în timp ce caroseriile care se extinde se combină cu panourile din spate unghiulare pentru a „oferi forță maximă la viteze mari”.
În ciuda acestor schimbări, Rezvani a muncit din greu la menținerea designului ușor al atomului. Datorită caroseriei din fibre de carbon, bestia de nivel de intrare este de doar 667 kg-117 kg mai grea decât noul atom 3.5R-în timp ce modelul mult mai puternic de top-topping cântărește la 703 kg.
Sub suprafață, supercarul deschis are și mai mult în comun cu atomul, inclusiv aceeași dispunere a tracțiunii roților din spate și transmisia manuală cu șase trepte.
Două versiuni vor fi disponibile la lansare: The Beast 300, cu un turbo de 2,0 litri care generează 311 CP, și 500, alimentat de un V8 supraîncărcat de 2,4 litri de 493 CP. Rezvani susține că 300 va gestiona 0-62 km / h în 2,9 secunde, Beast 500 capabil de 2,7 secunde.
În funcție de opțiuni suplimentare și caracteristici de personalizare, Rezvani se așteaptă ca livrările să dureze între trei și cinci luni, prețurile pentru un nou 300 începând de la 119.000 dolari (70.100 lire sterline) și crescând la 139.000 dolari (81.900 lire sterline) pentru 500.
Proprietarii actuali Ariel Atom, care consideră că lipsesc nici nu trebuie să se îngrijoreze, întrucât Rezvani oferă modernizarea modelelor existente de 2,0 și 2,4 litri la instalația sa din Orange County, California, pentru 49.000 USD (28.900 lire sterline) și 69.000 USD (£ Respectiv 40.650).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *