„Navetiștii trebuie reamintiți că automobilele și drumurile sunt fără grevă”

Sper pentru un nou an prosper, pentru că în sezonul festiv, lucrurile arătau absurd. Aș dori să cred că în 2017 ne vom putea baza pe tradiții precum transportul public, magazinele poștale și magazinele High Street care livrează mărfurile, deoarece ceea ce am experimentat la sfârșitul anului trecut a fost pur și simplu inacceptabil.
Publicitate – Postul continuă mai jos

O armată de șoferi și dirijori feroviari din sud, „muncitori” poștali și camioane Argos au aruncat colectiv clienților și contribuabililor în timpul a devenit un sezon de rău. Noroc, băieți.
Crăciunul/Anul Nou este cel mai important timp de încălzire a inimii pentru Marcus Rutherford Foundation/Young Adult Cancer Trust, care a fost întemeiat curajos și finanțat parțial de copilul meu drag în ultimele sale zile. Noi, la fundația sa, obținem ocazional 50 de lire sterline, clasa a doua, biletele de întoarcere pentru persoanele care călătoresc de la case din Brighton la spitalele de cancer din Londra. Rușine pentru șefii de uniune feroviare, atacanți și șefi din industria de trenuri necorespunzătoare pentru că nu au reușit acești tineri profund anxioși.
• „Ar putea fi acesta anul în care dealerii de automobile să -și adune în sfârșit actul?”
Fundația lui Marcus cheltuiește, de asemenea, mii cu magazinele de pe stradă, în timp ce cumpărăm oferte pentru televizoare, laptopuri și alte elemente esențiale pentru indivizii de pe secțiile de cancer. Dar munca noastră a fost compromisă de acțiunea industrială recentă a șoferilor Argos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *