Volkswagen dezvăluie două concepte de golf pentru Worthersee 2018

Volkswagen a lăsat un grup de ucenici săi să se desprindă de o pereche de golfuri, iar eforturile lor creative au generat nivelul următor GTI și TGI GMOTION. Perechea de concepte vor fi prezentate la cel de -al 37 -lea Festival Worthersee din Austria.
Următorul nivel ia motorul convențional de 2,0 litri al GTI și adaugă pistoane forjate, un turbo Upated, un intercooler mai beefier și upgrade-uri la sistemele de admisie și evacuare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Golf GTI TCR pentru a face debut 2018 Worthersee
Modificările au ca rezultat o producție totală de 405 CP și 511Nm. Nu este doar motorul care are o putere mult mai mare – scaunele din spate au fost eliminate pentru un sistem de sunet de 2.480W și un televizor LED substanțial.
Schimbările de stil sunt la fel de extreme. O schemă de culori alb și negru este evidențiată cu chevroni pictați manual de-a lungul părților laterale și sunt montate mai multe bare de protecție și fuste laterale. Și dacă credeți că jantele din aliaj arată familiar, ați fi ideal – sunt aceleași articole de 20 de inci montate pe Audi R8.
Între timp, conceptul de golf TGI GMOTION se bazează pe moșia de golf și câștigă modificări inspirate în afara drumului. Dispune de placare a corpului preluată de la Golf Alltrack, protecție în pardoseală personalizată, un ascensor de suspensie de 40 mm și o cutie de acoperișuri. O conversie cu tracțiune integrală este echipată cu o unitate turbo cu 1,5 litri de 129 CP de 1,5 litri alimentate de gaz natural.
Consultați cele mai bune automobile pe care le -a oferit festivalul Worthersee în 2017 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *