Loialitatea față de o afacere de acoperire a asigurărilor de vehicule vă lasă cu 1.400 de lire sterline mai rău peste 10 ani

Automobilistii care încetează să lucreze pentru a schimba furnizorii de servicii de acoperire a asigurărilor de vehicule, au fost descoperiți pentru a plăti în exces cu 1.400 de lire sterline pe parcursul unui deceniu în comparație cu cei care fac cumpărături.
Un audit de 9.000 de automobiliști de către compania de studiu de cercetare Consumer Intelligence a descoperit automobiliști care se lipesc cu aceeași companie de asigurări de vehicule după primul an, pierde pe 63 de lire sterline în comparație cu cei care schimbă furnizorii.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Automobilistii mai mult timp rămân cu același furnizor, cu atât mai mult loialitatea lor îi costă, deoarece studiul de cercetare a descoperit că automobilistii care stau cu același furnizor de servicii timp de 10 ani vor pierde 1.400 de lire sterline.
• Vehicule cel mai scumpe pentru a asigura 2016/2017
Autoritatea de conduită monetară a introdus noi politici în aprilie, care au nevoie de asigurători pentru a analiza prezentul, precum și costul de reînnoire pentru automobiliști. FCA estimează că noile legislații vor economisi automobilisti, precum și alți consumatori mult mai mult de 100 de milioane de lire sterline, avertizându -i despre orice tip de majorare a costurilor.
James Bridge, director adjunct, șeful de conduită Ghid la Asociația Asiguratorilor Britanici au salutat mișcarea: „Modificările recente făcute de autoritatea de reglementare a pieței, pe care am solicitat -o de mult timp, precum și care includ prezentarea atât a celor existente, cât și a noului nou Premium la notificări de reînnoire, trebuie să facă extrem de eliminată dacă oamenilor li se cere să plătească mai mult. ”
• Costurile de acoperire a asigurării vehiculului ating niveluri record record
Cu toate acestea, Bridge a explicat că cea mai puțin scumpă politică nu este întotdeauna cea mai potrivită pentru unii șoferi: „Clienții trebuie să țină cont întotdeauna de a obține politica care se potrivește celor mai buni nevoilor lor, precum și nu doar cel mai scump pe un site de comparație a costurilor sau în altă parte. ”
Acoperirea dvs. de asigurare auto a crescut sau a scăzut în ultimii ani? Spune -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *