Aston Martin DBX Design Variety pentru a crește din 2021

Noul președinte executiv al Aston Martin, Lawrence Stroll, a expus că pot fi așteptate variații suplimentare ale noului SUV DBX din 2021, o creștere de varietate dezvoltată pe spatele unei cărți de ordine puternică pentru Următorul rival Porsche Cayenne al mărcii.
În timp ce o versiune hibridă plug-in a noului Aston Martin DBX este așteptată mai târziu în ciclul său de viață, această ultimă afirmație sugerează că alte noi variații datorate anul viitor ar putea include stiluri de caroserie suplimentare.

Noul Aston Martin DBX de Q arată opțiunile de personalizare

Rivali precum Porsche, precum și Mercedes, au introdus versiuni coupe ale proeminentei lor Cayenne, precum și ale modelelor de SUV-uri Mercedes-AMG GLE Sports, cu toate acestea nu se știe dacă Aston intenționează să facă similar cu DBX.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Pe o tangentă diferită, brandul ar putea privi succesul SUV-urilor cu roți lungi din China pentru expansiunea DBX.
Vorbind despre anul următor în raportul monetar al lui Aston Martin pentru chiar primul trimestru al anului 2020, Stroll a numit DBX „Un nou produs cheie pentru noi, deoarece ne diversificăm, precum și intrăm în secțiunea SUV de înaltă calitate a pieței.”
„În ciuda suspendării temporare a operațiunilor la St Athan, cu site -ul redeschis săptămâna trecută, suntem încă pe cale de livrare de vară, precum și începutul producției complete este aranjat în următoarele săptămâni, un testament al rezistenței, precum și al rezistenței, precum și al rezistenței Măsurile făcute de echipă pe măsură ce ne -am pregătit pentru această livrare cheie.
„Cartea de comandă continuă să se dezvolte și se extinde în 2021. Bazându -se pe această forță, noi derivate vor fi dezvăluite din 2021.”
Noua fabrică St Athan pentru DBX a fost dezvoltată pe un complot de 90 de acri în Țara Galilor de Sud, a avut anterior de Ministerul Apărării. Când am vizitat anul trecut, am descoperit că la Peak Production, instalația va fi capabilă să producă până la 5.000 de modele DBX pe an.
Săptămâna trecută, Aston a verificat că 500 de concedieri vor fi făcute în întreaga companie, ca parte a unei „resetări fundamentale”, care va vedea că producția de vehicule sportive din față a mărcii s-a redus, precum și producția reechilibrată în favoarea noului SUV, precum și a derivate viitoare.
Dr. Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin, va fi înlocuit de fostul manager al Mercedes-AMG, Tobias Moers, de la 1 august, ca parte a scuturării de afaceri.

Vezi cele mai bune SUV-uri de înaltă calitate din lume aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *