Toyota GR Performance Brand este Gunning pentru Mercedes-AMG

Toyota a introdus o nouă sub-marcă de înaltă performanță, care va rivaliza Divizia M a BMW, Mercedes ‘AMG, precum și edițiile RS ale lui Audi, asigurări pentru a solicita afaceri de afaceri .
Cunoscut la fel ca GR – ceea ce înseamnă Gazoo Racing – noua divizie de performanță a Toyota va fi difuzată la nivel global în următorii câțiva ani, precum și va apărea pe o mulțime de noi Toyotas. Primul dintre acestea care a ajuns în Marea Britanie este noul Yaris Grmn.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Noul Toyota Supra a fost debutat la Geneva 2018
Brandul GR va apărea în cumpărarea ascendentă de potență în trei aspecte diferite pe noile Toyotas; Ca un GR fundamental, ca un sport GR mult mai agresiv, precum și în sfârșit, întrucât un GRMN fără deținere, unde MN înseamnă „Meisters Nurburgring”.
Gazoo Racing a fost mult timp o slujbă de skunkworks la Toyota, care a apărut pe partea de ediție restricționată Toyotas pe piața japoneză a casei, precum și reprezentarea proiectelor de curse interioare ale companiei, în special la Nurburgring 24h. Cu toate acestea, de acum se va ajunge să fie o marcă rutieră și camioane de înaltă performanță la nivel mondial, în aceeași ordine de idei ca și AMG, precum și divizia M a BMW.
Următoarele mașini și camioane care se referă la Marea Britanie pentru a funcționa marca GR va fi noul Toyota Supra, care va fi introdus la Geneva în acest an, precum și va apărea pe drumurile din Marea Britanie în 2019.
În urma acestui lucru, vor fi versiuni GR ale următorului GT86, precum și ale multor alți membri ai gamei. “Nu există niciun motiv pentru care marca GR nu poate fi obișnuită cu niciun tip de sau toate Toyotas în viitor”, a declarat pentru Automobile Express un Insider Business. Dacă pot aplica nivelul de zbor superior pe Yaris, atunci îl pot aplica la orice tip de Toyota, merge gândirea actuală.
Cum vă plac posibilitățile Toyota GR de a eclipsa Mercedes-AMG? Aveți starea dvs. în comentarii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *