RinSpeed ​​Xchange Ideea tachinată

Producătorul Elvețian Qyuirky RinSpeed ​​a lansat foarte multe imagini ale noului concept Xchange Autonomous Driving, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Ideea este alimentată de un tracțiune electrică complet electrică, precum și de un sistem de ultimă generație.
Conceptul din spatele ideii este de a pune ocupanții în centrul mașinii fără șofer. Cele patru locuri sunt ca cele descoperite într-un avion de clasă de afaceri, precum și păstrează performanța elaborată care le permite ocupanților să transforme interiorul într-un salon. Sloganul lui Rinspeed pentru vehicul este „Nici măcar zborul este mai bun!”
Publicitate – Articolul continuă mai jos

„Până acum, abia cineva a dus acest lucru la gândul său final rațional din punctul de vedere al șoferului”, a declarat managerul Rinspeed, Frank M. Rinderknecht. „La urma urmei, călătoria într -un vehicul fără șofer nu va mai avea nevoie de mine să privesc drumul, cu toate acestea mă va lăsa să -mi petrec timpul într -un mod mai semnificativ.”
Noua securitate inovatoare, precum și caracteristicile de divertisment vor permite pasagerilor să navigheze pe web sau să urmărească un film, în timp ce salonul electric complet autonom, la până la viteze de 75 km / h. De asemenea, volanul poate fi „parcat” în mijlocul tabloului de bord, astfel încât nu intră în spațiul călătorului, datorită inovației direcționate cu fir-precum cea utilizată pe aeronavele contemporane.
Rinspeed Xchange este unul dintre numeroasele vehicule cu idei pe care producătorul elvețian le -a produs, care include, de asemenea, amfibia Rinspeed Sprinkle, precum și Rinspeed Squba, care a putut conduce sub apă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *