Parteneri TVR cu firmă de litiu ecologică pentru viitoarele vehicule electrice

TVR a dezvăluit un parteneriat cu o afacere de exploatare a litiului pentru a ajuta producția de fonduri de mult așteptat Griffith Sport proiecte.
Producătorul britanic reînviat a semnat un contract de „finanțare, precum și parteneriat de inovare” cu Ensorcia Metals Corporation, o afacere specializată în exploatarea de litiu ecologică, precum și în procesare. Lithium este un element de bază al bateriilor auto electrice, precum și al furnizorilor de asociere în comun „finanțare semnificativă” pentru TVR pentru a stabili proiecte electrice.

Planul de proiectare TVR de 10 ani expus

Les Edgar, președintele TVR, telefonul apelează la ofertă „un alt punct de reper în obiectivul nostru de a-l dova pe viitorul nostru brand britanic”, specificându-l „a fost eliminat de mult timp că EV trebuie să facă parte din viitorul nostru”.
Publicitate – Postul continuă mai jos

„A avea acces la tehnologie EV avansată, inclusiv livrări de litiu ecologic prin intermediul procesului principal, considerat din punct de vedere al mediului, este un aspect extrem de crucial în asigurarea faptului că TVR va ajunge să fie o afacere durabilă, net-zero”, a continuat Edgar .
Daniel Layton, președintele Ensorcia, a declarat „Alături de modelul actual, credem că avansarea mondială a EV -urilor TVR va fi printre cele mai interesante EV -uri de pe piață. Sinergia strânsă, precum și poziționarea între afacerea noastră, precum și viziunea se vor asigura că lanțul de aprovizionare pentru cerințele viitoare ale bateriei TVR. ”
Încă nu elimină ce tip ar lua un TVR electric și nici nu va elimina care ar fi calendarul pentru introducerea unui astfel de vehicul. Mașina sport Griffith a firmei, care va fi alimentată de un Ford, precum și de Cosworth-tuned V8, nu se datorează acum clienților de la Reach până la sfârșitul anului 2023. A fost foarte expusă pentru prima dată în 2017.
Noul parteneriat a asigurat mult mai multe finanțări pentru proiectul Griffith, cu compania de afiliere a Ensorcia Metal, Ensorcia Automotive, asistând la dezvoltarea producției.
Fabrica firmei din Ebbw Vale, Țara Galilor, este încă în curs de recondiționare, cu toate acestea, rapoartele sugerează că intenționează să intervină în primul trimestru din 2022. TVR a asigurat finanțare dintr -o serie de surse pentru a ajuta la stabilirea, precum și pentru a crea Griffith, inclusiv o finanțare din schema de întrerupere a serviciilor Coronavirus a guvernului britanic.
Consultați lista noastră cu cele mai bune 50 de vehicule britanice din toate timpurile aici …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *