Uncategorized

Pure-electric, precum și autonomul NIO ET7 SLOON dezvăluit

Acesta este noul NIO ET7. Este un salon pur electric, capabil autonom, de la același producător care ne-a adus hipercarul EP9-precum și poziționat pe piața sa chineză internă, ca o supleanță de acasă la BMW 7, precum și Mercedes S-Class.
Este oferit să precomandă în China acum, cu costuri începând de la 448.000 ¥ (în jur de 51.000 lire sterline) pentru proiectarea la nivel de intrare, precum și urcarea la 526.000 ¥ (aproximativ 60.000 lire sterline) pentru varianta flagship. Primele exemple sunt așteptate să ajungă la cumpărătorii chinezi la începutul anului 2022.

Cele mai bune automobile electrice pentru a obține 2022

La fel ca recentul SUV EC6, NIO are de asemenea planuri de a lărgi piața ET7 din West. O dată oficială de introducere europeană pentru salon este încă confirmată, cu toate acestea, pare inevitabilă, întrucât NIO a creat EV pentru a satisface atât chinezii, cât și reglementările de securitate euro NCAP.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Afirmațiile NIO cu privire la performanța ET7 par impresionante. Powertrain -ul său cuprinde un motor electric pe fiecare ax pentru o ieșire integrată de 644 CP, precum și 850Nm de cuplu – mult mai mult decât un spectacol Lamborghini Huracan. Acest lucru este suficient pentru un timp de 0-62 km / h de 3,9 secunde.
Cumpărătorii vor avea opțiunea lor de trei dimensiuni ale bateriei – 70kWh, 100kWh, precum și 150kHW, care furnizează cifre de varietate maximă de 310, 435, precum și, respectiv, 620 de mile. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că toate aceste cifre au fost omologate în conformitate cu reglementările NEDC depășite, astfel încât probabil va scădea atunci când sunt evaluate de sistemul WLTP mult mai rezonabil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *