Uncategorized

Jucătorii care ar putea trece testul de conducere pentru prima dată, apoi să se prăbușească

, jucătorii ar putea fi mai ușor să -și treacă testele de conducere prima dată, dar noile cercetări sugerează că sunt mai probabil să fie implicați într -un accident în primul Anul conducerii.
Privilege Automobile Insurance a examinat 1.419 șoferi cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani și a constatat că 73 % dintre cei care au jucat frecvent jocuri de conducere au trecut testele de conducere la prima dată. Aceasta este cu 15 % mai mare decât media pentru toți șoferii, dar 77 % dintre acești jucători au recunoscut că au avut un accident în termen de un an de la trecere.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Charlotte Fielding, șeful de asigurare a automobilelor Privilege, a declarat: „Cercetările noastre arată că experiențele de conducere simulate oferă cursanților încrederea sporită pe drum. Cu toate acestea, cifra pentru noile accidente de șofer pentru jucători este îngrijorător de mare, ceea ce sugerează că încrederea excesivă poate duce la greșeli. Gestionarea unui automobil și a fi un șofer responsabil nu este un joc, iar accidentele din lumea reală pot avea consecințe grave. ”
Jocurile de conducere cresc încredere în cursanți
Jocurile populare de conducere pe console precum PlayStation și Xbox includ Gran Turismo, Need for Speed, Grand Theft Auto și Forza Motorport. Aproximativ 17 la sută dintre cei cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au spus că au atras multă încredere pre-test de la jocul video ca acestea.
Șoferii de sex feminin au atras mai multă încredere printr -o pregătire adecvată, iar 62 % au spus că s -au simțit mai pozitivi în ceea ce privește trecerea în acest fel, în timp ce 53 % dintre bărbați au considerat că își fac temele și -au construit încredere.
Cercetarea a fost realizată pentru a examina atitudinile și comportamentul actual al șoferului cursantului și a constatat că 52 % dintre bărbați în general ar fi probabil să -și treacă testele de conducere la prima încercare, comparativ cu 42 % dintre femei.
Aproximativ 25 % dintre femei au luat trei sau mai multe încercări de a trece, dar mai mulți bărbați (24 %) decât femeile (18 la sută) au raportat un accident în primul lor an.
Credeți că jocurile video oferă o pregătire adecvată pentru un test de conducere? Poate juca un joc cu adevărat să treci în lumea reală? Spuneți -ne în comentariile de mai jos … și nu uitați să consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de conducere pentru 2014.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *