Uncategorized

Defectele auto GM ar fi putut duce la mai multe decese în SUA

, cel puțin 74 de persoane au murit în General Motors Mașini în accidente similare cu cele legate de alte 13 decese care implică comutatoare de defecte de aprindere, conform analizei datelor privind accidentele guvernamentale ale SUA de către datele privind accidentele guvernamentale de SUA de către Reuters.
Agenția de știri spune, de asemenea, că cercetările sale au constatat că accidentele au avut loc într -un ritm mai mare în mașinile GM în comparație cu modelele concurenților. Mașinile afectate au fost vândute în principal în SUA, Canada și Mexic și au fost supuse unei reamintiri la începutul acestui an.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Reuters a studiat sistemul de raportare a analizei fatalității (FARS), o bază de date din SUA cu informații despre accidente transmise de agențiile de poliție locală, în căutarea coliziunilor frontale cu o singură mașină, unde nu au fost ucise airbag-uri frontale și șoferul sau pasagerul din față.
Agenția a comparat datele pentru Chevrolet Colt și Saturn Ion, cele mai mari două mașini cu profil înalt din reamintirea la scară largă a GM de 2,6 milioane de mașini pentru comutatoare de aprindere defecte, față de cea a concurenței populare de mașini mici, precum Ford Focus, Honda Civic și Toyota Corolla.
S -a constatat că frecvența unor astfel de accidente a fost de șase ori mai mare în ion în comparație cu corola și de două ori mai mare decât cea a focalizării. Ion a avut 5,9 astfel de accidente fatale la 100.000 de mașini vândute, urmate de cobalt la 4.1. Focusul a avut 2,9, în timp ce Civic și Corolla au avut 1,6, respectiv 1,0.
Cu toate acestea, în timp ce a fost găsită o legătură, nu este clar câte dintre accidente au fost legate de comutatoarele defecte, deoarece rapoartele de avarie nu includ aceste date. Aceasta înseamnă că airbag -urile nu s -au implementat în aceste accidente din alte motive.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *