Uncategorized

Renault Twizy Cargo

Renault și-a transformat mica alergare metropolitană electrică Twizy într-un vehicul industrial minuscul, cu un singur loc. În loc de aspectul cu două locuri în tandem, zona scaunului din spate a fost schimbată pentru o cizmă de 180 de litri, accesată de o ușă din spate închisă.
Cargo Twizy poate accepta tone de 75 kg, precum și Renault consideră că este „serviciul ideal pentru afaceri care oferă servicii de apel sau asistență, cum ar fi asistența IT, cu boot -ul luând rapid un set de instrumente în siguranță, precum și în siguranță. Sau, chiar și o grămadă de pizza mare. ”
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Mai mult decât atât, Twizy poate fi parcat final într-un spațiu, precum și șoferul poate ieși repede pe ambele părți.
De asemenea, firma explică faptul că marfa Twizy este cu 650 de lire sterline mai puțin costisitoare decât Twizy cu două locuri. Deoarece este clasificată ca o autoutilitară derivată de mașini, TVA poate fi recuperată, ducând costul la 6.241 de lire sterline (sau 7.795 de lire sterline cu TVA inclus) atunci când va fi scoasă la vânzare în iulie.
De asemenea, cumpărătorii pot recupera TVA pe cheltuiala închirierii bateriilor, care începe de la 36 de lire sterline pe lună, plus TVA, plus marfa Twizy este scutită de taxa de congestionare din Londra.
Ca și Twizy cu două locuri, marfa are un motor de 17 CP care ajută mașina de 474 kg la o viteză maximă de 56 km / h. Are o varietate din lumea reală de aproximativ 50 de mile, precum și durează trei, precum și o jumătate de oră pentru a taxa de la o priză tipică a dopului de acasă, Renault declară că o taxă completă costă în jur de 1 lire sterline în energie electrică.
Cargo Twizy este dezvoltat pentru a fermeca afacerile care doresc să-și arate acreditările ecologice. Ca atare, Renault introduce, de asemenea, o schemă „Proiectați -vă propria Twizy”.
Acest lucru oferă cumpărătorilor o opțiune de peste 40 de culori, precum și 30 de ambalaje pre-proiectate pentru a se asigura că Twizy-ul lor iese în evidență, precum și Renault a făcut chiar un configurator, la www.renault.co.uk/dyot, unde puteți încerca în diferite modele. Costurile încep de la 250 de lire sterline doar pentru uși, 395 de lire sterline pentru uși, precum și rame, precum și 795 de lire sterline pentru întregul vehicul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *