Uncategorized

Audi A1 S Line Style Edition

Aceasta este noua ediție Audi A1 S Line Style. Acesta se înclină în soiul A1 deasupra modelelor S Line, dar sub edițiile negre de top, iar costurile încep de la 18.125 de lire sterline.
Audi declară că Ediția Style prezintă „în jur de 2.200 de lire sterline de proiectare și alegeri orientate către tehnologie pentru o primă de 950 de lire sterline peste modelul de linie S echivalent.”
Publicitate – Postul continuă mai jos

Mașina este disponibilă cu o alegere fie de 85 CP 1,2 TFSI, 120 CP 1,4 TFSI și 104 CP 1,6 motoare TDI, și în A1 cu trei uși sau cu cinci uși.
Vehiculele S Style Edition includ o alegere a vopselei metalice sau cu efect de perle se completează într-o alegere de argint de gheață, Phantom Black, Misano Red sau White Glacier.
Modelele cu trei uși au un finisaj negru lucios pentru culoarea contrastantă a stâlpului de acoperiș, în timp ce Sportback are un acoperiș contrastant cu glos-negru. Ambele vehicule obțin, de asemenea, capace cu oglindă ușă neagră lucioasă.
Un pachet suplimentar de stil negru include, de asemenea, un finisaj lucios pentru înconjurarea grilei din față și un finisaj negru mat pentru grilă, înconjurători de lumină de ceață și suport pentru plăci.
Reglile exterioare finale includ farurile Xenon cu lumini de zi cu LED și jante din aliaj de 17 inci, cu un finisaj bi-color. Un design „cu cinci brațe” bi-color este, de asemenea, disponibil ca o opțiune fără costuri.
În cadrul ediției A1 S Line Style, orificiile de aerisire sunt completate fie în Misano Red sau Glacier White atunci când sunt alese aceste culori exterioare, fie în negru lucios în combinație cu opțiunile exterioare de argint de gheață și fantomă negre.
În caz contrar, interiorul rămâne exact la fel ca linia A1 de rutină și dispune de scaune sport din piele parțială, un volan sportiv, un ecran de afișare retractabil de 6,5 inci și Bluetooth.
Prețurile pentru S Line Style Edition încep de la 18.125 de lire sterline pentru benzina de 1,2 litri de 85 CP și cresc la 19.985 de lire sterline pentru benzina de 1,4 litri de 120 CP cu o cutie de viteze S Tronic cu șapte trepte. Sportback cu cinci uși începe de la 18.745 de lire sterline pentru 1,2 și se ridică la 20.605 de lire sterline pentru 1,4 s Tronic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *