„Lucrările sunt necesare pentru ca automobilele electrice să fie disponibile pentru toată lumea”

Am auzit cândva o teorie conform căreia nimeni nu este dezactivat până când oamenii sau societatea își va pune obstacole în calea lor. Sună glib, dar poate este o modalitate utilă de a ajuta la înțelegerea modului în care lumea poate arăta din perspective diferite.
Asistarea a doi utilizatori de scaune cu rotile care au strecurat multitudinea de provocări „proiectate” de la prima oprire a călătoriei noastre de instalații de încărcare a mașinilor electrice ale Brighton și a Consiliului Hove, au adus teoria în centrul atenției pentru mine. Site-ul a cuprins o mână de golfuri compacte pe stradă situate pe o pantă abruptă, cu trotuare înghesuite, borduri precipitate și încărcătoare de nejustificat. „Accesibil”, nu a fost.

Nu lăsați în urmă șoferii dezactivați în comutatorul la mașini electrice

Există în jur de 26.000 de încărcătoare publice EV în Marea Britanie astăzi, cu mii mult mai instalați în fiecare an. Nu vă putem spune cât de numeroase au fost instalate pe golfurile de parcare a vehiculelor disponibile, deoarece multe dintre companiile de rețea pe care le -am întrebat nu ne -ar putea – sau nu ne -ar spune. Experiența noastră și dovezile din grupuri cu care am vorbit, sugerează că abia este o mână, iar problema șoferilor cu dizabilități este agravată de multe alte probleme din jurul proiectării dispozitivelor de încărcare și a automobilelor în care le conectați.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Dezastrul este că știm deja cum să ne ocupăm de șoferii cu dizabilități. Avem ecusoane albastre, mașini disponibile pentru scaun cu rotile, golfuri de parcare dedicate vehiculelor, trotuare largi cu borduri abandonate, standarde BSI pentru mașini de bilete pentru parcul auto și personalul stației de umplere, instruiți pentru a ajuta șoferii care nu pot pompa combustibil pentru ei înșiși. Acum se pare că, în cursă, să construiască infrastructura pentru a sprijini trecerea la mașini electrice, toate aceste cunoștințe și experiență au fost aruncate pe fereastră.
Pe măsură ce guvernul începe o serie de consultări întârziate, vom explora provocările de accesibilitate legate și în schimbarea EV în viitor. Scopul nostru? Nu pentru a oferi soluții, dar dacă putem ajuta la menținerea reflectoarelor concentrate, sperăm să ne jucăm rolul.
Auto Express Acces egal pentru toată campania
Nu lăsați în urmă șoferii dezactivați în comutatorul la mașini electrice
Campania ADE Adepitan Backs pentru a pune la dispoziție automobilele electrice pentru toți
Ministrul Shadow critică DFT în ceea ce privește accesibilitatea de încărcare a automobilelor electrice
Opinie: „Munca este necesară pentru a pune la dispoziție automobilele electrice pentru toată lumea”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *