Uncategorized

Primul nou „Original” Jaguar Xkss D-Type dezvăluit în LA

Jaguar a dezvăluit primul dintr-o serie de nouă tipuri de tipuri D-uri produse exact la 1957 Specificații la Peterson Automotive Museum din Los Angeles, cronometrată pentru a coincide cu Salonul Auto LA 2016.
Fiecare mașină va fi construită manual de Jaguar Classic folosind o combinație de perioadă și tehnici moderne, luând aproximativ 10.000 de ore de om pentru a fi finalizate. Toate cele nouă exemple au fost deja vândute cu etichete de preț care depășesc 1 milion de lire sterline, iar cumpărătorii își vor primi mașinile pe tot parcursul anului 2017.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Este cel de-al doilea model de continuare pe care l-a produs Jaguar-în 2014, marca a creat șase lumini ușoare clasice de tip E, credincioși, specificațiilor lor originale, iar lecțiile învățate din acest proiect au fost aplicate la acesta.
6

La fel ca ușoarele de tip E, noile modele XKSS obțin numere de șasiu din perioada, ocupând locul nouă mașini distruse într-un incendiu la uzina lui Jaguar Brown Lane în 1957.
Xkss-urile unice din Los Angeles va fi utilizat ca model din care vor fi construite mașinile clienților și este punctul culminant de 18 luni de cercetare și dezvoltare.
Câteva exemple originale ale XKS -urilor din 1957 au fost scanate pentru a construi o imagine digitală extinsă a mașinii, inclusiv caroseria, șasiul și piesele sale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *