Uncategorized

Mercedes confirmă intrarea în Formula E pentru sezonul 2019/20

Mercedes a verificat oficial că va intra în Formula E în 2019, aruncându-și activitățile în Campionatul DTM din Germania anul viitor înainte de atacul său asupra serii de curse cu un singur loc electric începe.
Declarația pentru a se alătura grilei Formula E pentru 2019/20 nu este la fel de bine neașteptată – firma a sunat o intrare potențială anul trecut, când a semnat un „acord de opțiune” pentru a intra în sport începând cu 2018.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune vehicule electrice de vânzare 2017
Aceasta implică faptul că, împreună cu ținuta de Formula One câștigătoare a campionatului producătorului, va utiliza Formula E pentru a dezvolta o nouă inovație electrică a motorului și va comercializa gama viitoare de mașini electrice EQ, prima dintre acestea fiind probabil să apară atunci când Mercedes merge în curse în curse în 2019.
Dr. Jens Thiemer, președinte de marketing la Mercedes-Benz, a declarat: „Formula E este un pas semnificativ în achiziție pentru a demonstra performanța vehiculelor noastre electrice cu baterie atractivă, pe lângă faptul că oferă un spin emoțional brandului nostru de inovare EQ cu Motorsport și Marketing Marketing . ”
În urma lansării primei mașini Mercedes EQ, doi ani de acum, ne așteptăm ca Mercedes să dezlănțuie o ofensivă a produsului agresiv, introducând zece EV -uri noi până în 2025.
Explicând relocarea dintr -o perspectivă a sportului cu motor, Toto Wolff, șeful Mercedes Motorsport, a adăugat: „Sunt încântat că am putut să ne extindem opțiunea de intrare timp de un an la sezonul 2019/20. Acest lucru ne oferă timp pentru a înțelege corect seria și pentru a ne pregăti pentru intrarea noastră în cel mai bun mod. ”
Fondatorul și CEO -ul Formulei E, Alejandro Agag, a declarat: „Astăzi este o zi minunată, deoarece primim Mercedes la familia Formula E – contribuind la numărul de producători de producători care se alătură revoluției electrice.”
Declarația lui Mercedes de a se alătura Formulei E este a treia în numeroase săptămâni de la un producător de primă germană – la începutul acestei luni, atât BMW, cât și Audi au expus planurile pentru intrările de formulă E proprii și implică faptul că toți cei trei mari producători de automobile germane vor fi în Sportul până la sfârșitul anului 2019. Ei se vor alătura celor de la Jaguar, DS și Renault pe rețea.

Formula E acum este mult mai esențială pentru producătorii auto decât pentru formula 1? Spune -ne părerea ta în comentarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *