Uncategorized

LR Disco Sport primește 5 stele de la Euro NCAP, Corsa Misses Out

Producători, inclusiv Land Rover, Volkswagen, Ford și Porsche, au obținut ratinguri de top în ultima rundă de teste euro NCAP, în timp ce Vauxhall Corsa, Smart Forfour și Minihave ratat de topul ratingului de siguranță. Docia Logan MCV a fost condamnat de corpul de siguranță al testului de accident.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Într-un șoc pentru Dacia deținută de Renault, Logan MCV Estate a firmei bugetare a gestionat doar un rating de siguranță de trei stele și a intrat sub control pentru „deformarea excesivă” a compartimentului pasagerilor, care ar putea „să nu reziste în mod clar încărcarea în continuare”.
8

Euro NCAP a criticat, de asemenea, Dacia în ansamblu, spunând că rezultatul „reflectă aspirațiile mărcii atunci când vine vorba de sisteme de siguranță și asistență a șoferilor”.
Noua Corsa a lui Vauxhall a obținut doar patru stele, în ciuda laudelor pentru noul sistem de alertă Side Blind Spot. Rivali precum Ford Fiesta, Renault Clio și Volkswagen Polo au obținut toate cinci stele când au fost testate, polo -ul gestionând -o în urmă cu cinci ani, așa că acest lucru va veni ca o dezamăgire pentru Vauxhall.
8

Mini a reușit, de asemenea, doar patru stele, un șoc pentru firmă, cu secțiunile inferioare ale capotei și parbrizului marcate drept „sărace” în coliziunea frontală. Noile automobile Smart Fortwo și Forfour City au ratat, de asemenea, doar ratingul de top din cauza lipsei de echipamente de siguranță convenționale.
Atât noul Ford Mondeo, cât și rivalul Volkswagen Passat au obținut un rating de test de cinci stele, punându-le printre cele mai sigure automobile pe drumurile din Marea Britanie. Salonul familiei Ford a fost lăudat pentru caracteristici active de siguranță, cum ar fi centurile de siguranță din spate gonflabile, iar Passat au avut performanțe extrem de bine în general.
8

Noul înlocuitor freelander al Land Rover, The Discovery Sport, a obținut, de asemenea, cel mai mare rating, datorită în parte frânei sale convenționale de urgență autonomă. Porsche Macan a obținut cinci stele, în ciuda faptului că a fost criticat pentru că nu a oferit această caracteristică ca standard.
Alte automobile noi, cum ar fi Lexus NX, Kia Sorento și Subaru Outback, au fost, de asemenea, acordate de cinci stele. Cu toate acestea, modul în care toate aceste automobile sunt clasate s-ar putea schimba în ianuarie 2016, deoarece euro NCAP introduce un sistem de rating de siguranță pe două niveluri.
Ultimele rezultate vin ca o surpriză pentru tine? Spuneți -ne în comentariile de mai jos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *